Ovo su znakovi da on jednostavno nije za tebe, čak i ako je savršen na papiru

10.02.2018 - 09:25 | Praktična žena >> Ljubav

Na početku je sasvim normalno da ti koljena zaklecaju kad vidiš njegovo ime na ekranu, a ako toga nema i ako ti se ne da odmah odgovoriti nego čekaš nekoliko sati, on nije netko tko je stvoren za tebe.

Događa se puno češće nego što misliš - osoba koja na papiru djeluje idealno za tebe, u stvarnosti jednostavno ne funkcionira. Nemoj odmah padati u depresiju i misliti da nešto nije u redu s tobom, takve stvari su sasvim normalne, a ovo su znakovi da vam jednostavno nije suđeno.

Ne žuri ti se vidjeti s njim

Kad ti se netko jako sviđa, potrudit ćeš se da se viđate što češće. Ako je frajer idealan na papiru, a između vas nema kemije, uvijek ćeš smisliti razlog da odgodiš vaše druženje.

Lijepe stvari koje radi ti malo idu na živce

Savršen pokazatelj da nisi zagrijana - radi divne stvari, a ti na njih jedva reagiraš, ili ti čak idu na živce. Razmisli - da netko tko ti se jako sviđa radi samo pola toga, vjerojatno bi se beskrajno zaljubila, zar ne?

Komunikacija ne klizi glatko

Neprestano imate problem s komuniciranjem, bilo da je riječ o razgovoru i njegovim forama koje jednostavno kod tebe ne prolaze, ili o dopisivanju u kojem ti odgovori na njegove poruke ne dolaze brzo i prirodno. To je samo znak da jednostavno nisi toliko zainteresirana.

Kad dobiješ poruku, srce ti ne poskoči

Na početku je sasvim normalno da ti koljena zaklecaju kad vidiš njegovo ime na ekranu, a ako toga nema i ako ti se ne da odmah odgovoriti nego čekaš nekoliko sati, on nije netko tko je stvoren za tebe.

Poljupci su dosadni (sek* također)

Ako te od njegovog poljupca ne prolaze trnci, a seks je poprilično neupečatljiv, ne moramo puno objašnjavati, zar ne? Čak i ako je zaista idealan na papiru i ako bi samo luda osoba odbila takvog frajera, ponekad trebaš slušati ono što ti srce govori, pa makar svi oko tebe mislili da si zaista luda.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!