LUTKA SA LIKOM NJEGOVE PREMINULE SUPRUGE

Kupio je lutku za seks kako bi lakše podnio gubitak supruge, ali ono što se kasnije desilo je još morbinije (FOTO)

11.11.2016 - 19:10 | Zanimljivosti >> Čudne priče

Zhang Wenliang, ljekar u penziji, dao je 2.300 eura za seks lutku koja izgleda kao prava osoba, a kad se ona raspala zbog prekomjerne upotrebe kompanija mu je obećala jednu koja će izgledati isto kao njegova pokojna supruga i rečeno mu je da nju neće naplatiti. 

Usamljeni sedamdesetogodišnji penzioner kupio je lutku za seks kako bi lakše podnio gubitak supruge koju je savladao rak, ali je morao da se suoči sa novom žalošću onog trenuka kada je lutka počela da se raspada zbog toga što je on previše koristio.

Penzionisani doktor, koji se nalazi u jugozapadnoj kineskoj provinciji Sičuan, posao je popularan širom države. Kada su načuli za njegov problem, iz kompanije koja proizvodi lutke pozvali su Zanga i ponudili da mu besplatno naprave novu lutku koja će izgledati kao njegova pokojna žena. Tražili su mu fotografiju žene koja je preminula prošle godine i izradili lutku za nekoliko nedjelja.

lutka

U trenutku kada mu je isporučena nova lutka, Zang je poslije dužeg vremena doživio srećan kraj.

Rekao je da je zadovoljan novom lutkom i da mu se najviše dopada njena glava. Nakon što je obukao u odjeću pokojne supruge rekao je da ima osjećaj kao da gleda nju, ali mlađu.

- Ne računajući boju kože, zadovoljan sam sa svime u vezi sa lutkom. Posebno mi se dopada njeno lice jer jako podsjeća na nju kad je bila mlađa. Zahvalan sam ovoj kompaniji što je pokazala toliko saosjećanje sa ovim starim čovjekom - rekao je Zhang.

(mirror.co.uk)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

Sponsored by Luponmedia