LIDER RADIKALA ZA KOJI DAN IDE U ZAGREB

Vojislav propjevao? Šešelj snima duet s hrvatskim pjevačem, a evo i kojim! (VIDEO)

20.12.2016 - 15:25 | Zanimljivosti
 

Lider radikala i poslanik u Skupštini Srbije Vojislav Šešelj za koji dan putuje u Zagreb, a tamo ga možda čeka i novi angažman koji nema veze s politikom...

Naime, hrvatski pjevač Dražen Turina Šajeta je gostujući u emisiji komičara Davora Jurkovića "U zdrav mozak" govorio o mogućem duetu sa Vojislavom Šešeljom. Ovaj dvojac pozvao je telefonom Vojislava Šešelja i predstavio mu ideju.

- Dolazim za koji dan u Zagreb, uzeću apartman u hotelu Dubrovnik. Možemo da se vidimo - rekao je Šešelj.

Hrvatski mediji podsjećaju da Turine dugo nije bilo u javnosti kao i da nije imao hit. Zbog toga je Davor Jurkotić smislio da je za povratak na scenu idealan duet s Vojislavom Šešeljem, koji mora reći "meko ć s primorja".

Turina i Šajeta su onda okrenuli Šešeljev broj, a Šešelj je potom rekao da je čuo za Šajetu.

"Devedesetih sam bio popularan, kad ste i vi bili popularni", rekao je Šajeta Šešelju, a potom ga pitao hoće li dolaziti u Hrvatsku.

"Dolazim za koji dan u Zagreb", rekao je Šešelj. Šajeta ga je pozvao na kafu kako bi snimili pesmu, a Šešelj je pristao.

(Index)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA