NASILNIČKO PONAŠANJE

Roditelji KRŠE zakon da bi spasili dijete: Djevojčicu razdiru autizam i celebralna paraliza, a samo jedan LIJEK joj pomaže (VIDEO)

23.02.2017 - 11:12 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

Prije 17 godina Kristi Zartler rodila je djevojčice bliznakinje. 

Kilej, Karina sestra bliznakinja došla je kući tri dana prije, a tada je počeo težak period života za ovu porodicu, tokom kojeg su učili kako da tretiraju Karinu celebralnu paralizu i autizam. 

Na njihovim policama se nalazi mnogo lijekova, ali samo malo njih je pomoglo Kari. 

Ona se zbog svog stanja samopovređuje, a to ponekad može trajati i satima.

Njen otac je pronašao jedan način koji pomaže kćerki i napravio je snimak kako bi to pokazao svijetu.

Na njemu, Kara udara samu sebe, da bi potom njen otac na njeno lice stavio masku, koja je ispunjena isparenim kanabisom. Nakon šest udisaja, djevojka počinje da se smiruje. Otac joj tada drži zagrljenu naredna tri minuta, da bi poslije toga sjedila mirno, bez samopovređivanja.

Porodici Zartler je ovaj tretman predložio komšija i o tada Karin otac melje pupoljke marihuane koje zagrijeva na 210 stepeni, da bi tako dobio paru koja neposredno spasava njegovu kćerku od nasilničkog ponašanja.

 

 

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!