MJEŠTANI U ŠOKU

DETALJI STRAŠNE TRAGEDIJE U KIKINDI: Jovanu ubila struja prije nego što je ušla u kadu!

12.03.2017 - 17:08 | Vijesti >> Region

Nesvakidašnja nesreća u Nakovu, u kojem je noćas od strujnog udara u kupatilu poginula Jovana Jočić (27) ostavila je mještane u šoku koji još ne mogu da vjeruju da je mladi život njihove mještanke ugašen.

Jovana je kobne noći ušla u kupatilo da se istušira i pošto se dugo nije odazivala na poziv oca posumnjali su da nešto nije u redu.

Komšije koje su se te noći zatekle u porodičnoj kući Jočića, gdje je Jovana živjela sa majkom, ocem i četvorogodišnjom kćerkicom, pričaju da je Jovana otišla u kupatilo da se okupa i da se pripremala za spavanje:

"Otac je nekoliko puta pokušao da je dozove jer je primetio da se zadržala duže nego inače u kupatilu, kako mu nije odgovarala posumnjao je da se nešto dogodilo. U trenutku je počela voda da otiče ispod vrata i otac je tada ne razmišljajući provalio u kupatilo. Tamo je ležalo njeno beživotno telo." – ispričala je za "Telegraf.rs" mještanka Nakova.

Ubrzo su njeni najbliži pozvali policiju i ekipu Hitne pomoći koja je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt djevojke.

Jovanu je kako saznaje Telegraf.rs struja ubila i prije nego što je ušla u kadu. Pretpostavlja se da je do udara došlo uslijed neispravnog bojlera.

"Još smo u šoku." – kažu nam prijatelji, komšije i rodbina koji su se okupili u domu Jočića.

Joja, kako su je zvali njeni najbliži radila je kao poslovođa u trgovini u Kikindi. Bila je vrijedna, dobra i divna majka svojoj četvorogodišnjoj djevojčici.

Biće sahranjena sutra na groblju u Nakovu u 14 sati.

(Telegraf.rs)

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA