CityDeal ponuda za rafting na Tari

Rafting avantura na Tari, drugom najvećem kanjonu na svijetu!

20.03.2017 - 12:00 | Zanimljivosti >> Kiosk
Autor: CityDeal
 

Najnoviji, najopremljeniji, najpovoljniji kamp u oblasti vam nudi najduži rafting! Nezaboravan provod na 18 km rijeke Tare i 15 km rijeke Drine u kvalitetnim čamcima sa kompletnom pratećom opremom kao što su: sigurnosni prsluk, kaciga, neoprensko odijelo, čizme od neoprena i veslo. Čamcima upravljaju licencirani skiperi koji su zaduženi za vašu maksimalnu bezbjednost u toku spusta.

CityDeal donosi ponudu po kojoj ćete platiti samo 52 KM za rafting na rijeci Tari i Drini sa uključenim doručkom, opremom i skiperom u kampu Stari Dud.

Tara je drugi najveći kanjon nakon Grand Canyon-, a zadivit će vas svojom ljepotom koju upotpunjuju pjenušavi slapovi i kraška vrela. Zadivit će vas tirkizna boja rijeke Tare kao i obale i šume koje se uzdižu od nivoa vode do teško pristupačnih visova i litica.

Novouređeni kamp se nalazi 9 km od Foče na putu M18. Trenutni kapacitet kampa je 50 ležajeva u novim dvokrevetnim i četverokrevetnim drvenim bungalovima, a postoji i mogućnost boravka u našem auto-kampu u vašim šatorima i auto-kućama. Uredan sanitarni dio sa muškim i ženskim toaletima i tuš kabinama sa toplom vodom.
Pored raftinga u okruženju postoji i veliki broj mogućnosti za organiziranje raznih izletničkih tura kroz Nacionalni park Sutjeska, prašumu Perućicu, planinu Zelengoru, pješčane piramide i mnoge druge ljepote u okolini kampa.

U sklopu kampa nalazi se restoran dugogodišnje tradicije u kojem za goste kampa pripremaju najukusnije domaće specijalitete kao što su janjetina i prasetina sa ražnja, jela ispod sača/peke, jela sa roštilja kao i veliki broj jela po narudžbi i vegetarijanskih jela.

Dolazak u kamp je predviđen do 9h. Nakon doručka i biranja opreme, gosti se prevoze do polazne tačke Brštenovice. U toku spusta pravi se pauza za kupanje i sunčanje po želji gostiju.  Povratak u kamp je u popodnevnim satima, nakon čega slijedi razduživanje opreme.

Aranžman se može produžiti po želji gosta ukoliko to smještajni kapacitet dozvoljava.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!