Borba za vlast

KAMPANJA POSTAJE SVE PRLJAVIJA: Zašto je Vučić rasplakao Jeremićevu ženu, pogledajte video!

21.03.2017 - 14:00 | Vijesti >> Region
Autor: Novi.ba
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
 

Supruga Vuka Jeremića je na konferenciji za štampu povodom optužbi iz redova SNS da "upravlja narko tržištem u Srbiji" poručila da Aleksandar Vučić treba da se stidi, zato što on stoji iza ovog saopštenja. U emotivnom obraćanju je rekla da ako se bude odlučila da tuži nekoga, to će biti i Aleksandar Vučić

Funkcioner SNS Milenko Jovanov je juče u pisanom saopštenju napao Vuka Jeremića i njegovu suprugu navodeći da je Jeremić bio saučesnik u 16-godišnjoj pljački Vojvodine, a da "Braćom Burgije, Paucima i drugim kriminalcima, kao i cjelokupnim narko tržištem u Srbiji upravlja njegova žena, Nataša Jeremić”, piše Nedeljnik.rs.

Izjava je naišla na osudu većeg dijela javnosti, a Aleksandar Vučić je izjavio da njegov tim i on nikada neće vrijeđati članove tuđih porodica. Vučić je rekao da je to bila reakcija njegovog kolege i prijatelja na brutalne napade "dosovskih kandidata na njegovog brata" i izvinio se građanima.

Tim povodom sazvana je vanredna konferencija za štampu na kojoj se obratila Nataša Jeremić.

"Ja sam šokirana i zgrožena i ne znam šta da kažem. Ovo je prevazišlo svaku mjeru", rekla je suznih očiju Nataša Jeremić. "Aleksandar Vučić se jutros izvinio i govorio o pristojnoj Srbiji. Mislim da treba da se stidi, zato što on stoji iza ovog saopštenja. Mislim da je zato potpuno van svake pristojnosti što se on oglašava i govori o pristojnoj Srbiji."

U emotivnom obraćanju rekla je da je strašno što uopšte mora da govori o tome da nikada nije bila u kontaktu ni sa kakvim narkoticima.

"Deset godina nisam popila čašu vina. I nije tajna zašto. Deset godina se borimo da dobijemo bebu. On to zna. I strašno je što je dopustio nešto ovako", dodala je Nataša Jeremić, a iz prvog reda bodrio ju je njen suprug Vuk Jeremić, takođe na ivici suza. "Sinoćnim saopštenjem su pokazali da su spremni na sve. Ja se sada plašim i pitam se šta je sljedeće", istakla je i dodala da će se oko tužbe konsultovati sa advokatom.

"Ako se budem odlučila da tužim nekoga, sigurno će to biti i Aleksandar Vučić", objasnila je. "Hajde da budemo iskreni. On kontroliše svaku riječ koja ide u 90 posto medija u eter, a kamoli ono što dolazi iz njegovog štaba."

Istakla je da Srbijom vlada potpuni medijski mrak.

"Hvala vam što ste došli. Hvala vam na hrabrosti i hvala vam na podršci", zaključila je.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
 
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA