PLASTIČNE KAŠIKE bi uskoro mogli zamijeniti JESTIVIM I UKUSNIM KAŠIKAMA!(VIDEO)

15.06.2017 - 17:40 | Porodica i zdravlje >> Zanimljivosti
 

Ovaj pribor je potpuno prirodan i brzo će se razgraditi u prirodi. A može se naći i sa ukusom vanile, cimeta, đumbira i običnog brašna

Plastika je najveći zagađivač Planete, iako je zgodna za proizvodnju mnoštva predmeta, njena razgradnja traje predugo. Iz Indije stiže velika pomoć u očuvanju Planete, pribor za jelo koji je jestiv i koji za razliku od plastičnog pribora ne zahteva dugačku razgradnju.
 
Sigurno ste bar jednom imali priliku da jedete plastičnim priborom, sladoled, salatu ili možda čak i čitav ručak. U modernom i ubrzanom svetu, još je veća upotreba plastičnog posušđe, jer rijetko ko stigne da pojede normalan ručak.


Zahvaljujući plastičnom posuđu možete jesti u praku ili na ulici, a da pri tom ne morate da perete posuđe...
 
Upravo ta velika upotreba plastičnog posuđa stvara velika zagađenja i truje zemlju.

Enormnoj upotrebi plastike su uspeli da stanu na put naučnici iz indije, napravili su pribor koji je potpuno jestiv, a pravi se od pirinčanog i pšenočnog brašna. Ovaj pribor je ukusan, pa ga jednostavno možete pojesti na kraju ručka.

A ukoliko ste se prejeli i ne možete da ga pojedete, možete ga odložiti bez ikakve brige, jer je potpuno prirodan i brzo će se razgraditi u prirodi. A može se naći i sa ukusom vanile, cimeta, đumbira i običnog brašna.

Ovaj jestivi pribor je nastao u ‚‚Bakeys Foods" po ideji direktora Narajana Pesapatija

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!