Zmija ga ujela dok je SPAVAO, on potom UGRIZAO SVOJU ŽENU kako bi UMRLI ZAJEDNO!

15.06.2017 - 21:28 | Zanimljivosti >> Čudne priče

Ova čudna priča je u Indiji izazvala različite reakcije i podjeljena mišljenja javnosti o tome da li je "ljubavni čin" dokaz ekstremne posvećenosti ili ekstremne uvrnutosti
 
Svestan neminovne smrti posle ujeda zmije otrovnice, Šankar Rai iz indijske države Bihar ugrizao je svoju suprugu kako bi zajedno umrli. Žena je preživjela jer joj je na vrijeme ukazana ljekarska pomoć.

Šankar Raija je ugrizla zmija tokom noći dok je spavao. Kada se probudio i shvatio šta se dogodilo, bio je svjestan da umire. Indijac je tada rekao svojoj supruzi Amiri da je toliko voli da želi da umru zajedno, a ona je pristala da joj suprug ugrizom prenese dio otrova koji je zmija unijela u njegovo tijelo.

Doktor Jajkant iz lokalne bolnice rekao je da su partneri bez svijesti prebačeni u bolnicu.

Šankur je preminuo, a Amiri smo uspeli da spasimo, jer je liječenje počelo na vrijeme - rekao je Jajkant i dodao da je Amiri Rai trenutno van životne opasnosti.

Amiri je za agenciju “Indija tudej” rekla da je Šankar želio da umru zajedno i da mu je dozvolila da ju ugrize za zglob ruke i tako joj prenese dozu otrova.

Ova priča je u Indiji izazvala različite reakcije i podjeljena mišljenja javnosti o tome da li je “ljubavni čin” dokaz ekstremne posvećenosti ili ekstremne uvrnutosti.

(Novi.ba/ telegraf.rs)

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!