ISKRENA

NJENE RIJEČI NATJERAT ĆE VAS NA RAZMIŠLJANJE: Snežana Savić otkrila zašto nije imala više djece!

17.06.2017 - 16:10 | Nostalgicno >> Nostalgija

Uloge koje su Snežani Savić donele najveću popularnost i slavu odigrala je u „Boljem životu” i „Srećnim ljudima”.

Značajan trag ostavila je i u muzici domaćeg prostora, gdje najviše pamtimo "Tri poljupca” i "Topolska 18”.
 
Uloga Koštane, koju mnogi priželjkuju u svojoj karijeri, takođe je bila njena. Ova istinska dama i danas je aktivna na pozorišnim daskama, uživa,u intervju za Kurir.rs govorila je o  umjetnosti i vremenu koje provodi sa svojom porodicom.

Na pitanje koje je tajna njenog besprijekornog izgleda, te da ima neke svakodnevne ritauale i da li je pristalica estetske hirurgije, Snežana je odgovorila: 
 
- Kad odem na Vlasinu i vratim se s jezera, vratim se deset godina mlađa. To su neki moji rituali, a estetska hirurgija mi se čini uzaludnom, jer je proces koji morate ponavljati, ponovo i ponovo, i to mi izgleda kao Sizifov posao.

Govorila je i svojoj djeci, te je na pitanje da li joj žao što Aniti nije podarila brata ili sestru, odgovorila: 


 - Jeste. Lepo je imati decu. Međutim, ja sam otišla od njenog oca. Razišli smo se i nisam želela da joj stvaram traumu, da ima dva oca, dve mame. Smatrala sam da joj je jedna trauma dosta u životu, a to je što njeni roditelji ne žive zajedno, a sada da još naknadno doživljava rivalitet s decom koju bih ja imala s nekim drugim čovekom, to sam izbegla. Vrlo svesno žrtvujući se da ona ne bi bila povređena drugi put.
 

Snežana je jednom prilikom izjavila da ne vjeruje u doživotnu i bezuslovnu ljubav, osim kada je o djeci i profesiji riječ, evo zbog čega: 


 - Zato što mislim da je ljubav potreba i iluzija te da ne može večno da traje. U ljudskom smislu možda može, tu mislim na poštovanje između dve osobe, ali u smislu zaljubljenosti, ustreptalosti, fascinacije ljudskim bićem i čarolije koja se dešava, eh, ta ljubav ima rok trajanja.

 Za sebe kaže da je sretna žena: 


- Hulila bih na Boga kada bih rekla da nisam srećna. Sreća je valjda kad smo zdravi i kada smo svi na okupu. Sitnice su sreća, čine je trenuci, a ako sagledam sve što sam prošla, nemam razloga da ne budem srećna. Najveća sreća su deca i posao koji radiš.

 

(Kurir.rs)

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!