BIHAĆ

Sa radom počeo Centar za podršku investitorima

19.06.2017 - 12:26 | Vijesti >> Bosna i Hercegovina
Autor: FENA

 Gradska uprava Bihaća otvorila je Centar za podršku investitorima koji ima tendenciju da preraste u tzv. "One Stop Shop".

Uspostava tog centra jedan je od mehanizama podrške unapređenju povoljnog poslovnog okruženja i privlačenju investicija u Bihać. 

Prvobitna ideja otvaranja Centra je da se zadovolji potreba potencijalnih domaćih i stranih investitora za lokalnim poslovnim servisom u kojem će dobiti sve potrebne informacije u vezi s pokretanjem i razvojem biznisa, te investiranjem na području grada Bihaća.

Centar je danas obišao i bihaćki gradonačelnik Šuhret Fazlić, istaknuvši da je zadatak Centra za podršku investitorima, domaćim i stranim investitorima pomoći u rješavanju administrativnih prepreka i ubrzati sam proces investiranja na način što će službenici Centra biti na usluzi investitorima i obavljati za njih sve potrebne radnje unutar Gradskog organa uprave, ali i šire, saopćeno je iz Gradske uprave Bihaća.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!