TEŠKI TRENUCI

Zbog pauze za pušenje majka ostala na peronu, njen 6-godišnji sin nastavio put

19.06.2017 - 13:20 | Porodica i zdravlje

Na peronu u talijanskoj prijestolnici, na pauzi za pušenje majka izašla kako bi ispušila cigaretu.

Upravo zbog tog brzopoteznog uvlačenja par dimova cigarete tokom kratkog zadržavanja voza koštalo je jednu majku dosta živaca.

Naime, voz kojim je sa 6-godišnjim sinom putovala iz Milana u Napulj krenuo je s rimskog kolodvora bez nje, odnoseći sina "u daljine".  

Policija u Rimu objavila je u nedjelju da je majka koja je putovala sa sinom u Napulj odlučila izići na peron u talijanskoj prijestolnici kako bi ispušila cigaretu.

No, vrata voza odjednom su se zatvorila. Unatoč ženinim svesrdnim nastojanjima, nije uspjela otvoriti vrata prije kretanja voza te je on krenuo s postaje - zajedno s njezinim malim sinom. 
Putnica je zahvaljujući policiji uspjela alarmirati djelatnike željezničke postaje na sljedećoj željezničkoj postaji u Tiburtini, na kojoj se voz dalje zaustavlja na svojoj ruti, te se zahvaljujući njima majka poslije dramatičnog događaja ponovno našla sa svojim sinom.

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!