SJEĆATE LI SE DJEČAKA KOJI SE OBJESIO POSLIJE MUČENJA U KLADIONICI? Njegov otac otkrio zbog čega su ga maltretirali!

19.06.2017 - 20:25 | Vijesti >> Region

Zoran Milošević tvrdi da su Savo Pavlović i Predrag Milošević pretukli njegovog sina, optužujući ga da je u klanu lokalnog kriminalca.

 Otac Dragana Miloševića (22) iz Kraljeva, mladića koji se prije skoro mjesec dana ubio vješanjem nakon višegodišnje borbe sa traumom zbog mučkog prebijanja koje je preživio u lokalnoj kladionici, kaže da mu je sin napadnut zbog čoveka kog nije ni poznavao.

Zoran Milošević kaže da je odmah nakon incidenta otišao u kladionicu da se raspita zašto su dvojica kraljevačkih batinaša Savo Pavlović (49) i Predrag Milošević (49), koji do danas za to nisu osuđeni, napali njegovog sina.

- Moj sin je u tu kladionicu otišao da bi pratio utakmicu između Partizana i Barselone. Tamo je sreo Pavlovića i Miloševića, koji su počeli da razgovaraju s njim i pozvali ga za njihov sto. Jedan od njih ga je optužio da radi za klan izvesnog Tikvice i tada je započeo sukob i maltretiranje mog sina - tvrdi otac nastradalog fudbalera.


On kaže da ne zna ko je pomenuti Tikvica, kao što vjerovatno ni njegov sin nije znao.
- Ljudi koji su upućeni u slučaj su mi ispričali da su dvojica nasilnika navodno imala neki sukob s tim Tikvicom. Pričalo se da su posle toga sumnjali da ih prate i špijuniraju, pa su za to optužili mog sina - rekao nam je Zoran Milošević

 
- Istraga je trajala veoma dugo, a nakon ročišta kom je moj sin prisustvovao nazvao me je i zvučaonsam veoma zabrinuto. Rekao mi je da je u sudu izbio sukob između rođaka koji su sa sinom došli i nekim od svedoka u procesu. Ne mogu sebi da oprostim i mnogo mi je žao što tog dana i ja nisam otišao sa njim u sud - dodaje Milošević,prenosi Kurir.

Podsjetimo, roditelji Dragana Miloševića tvrde da se njihov sin ubio usljed traume koju je doživio nakon batinanja u kladionici u Kraljevu. Mladić se poslije toga liječio u psihijatrijskim ustanovama, ali nikako nije mogao da prevaziđe stres koji je kao osamnaestogodišnjak doživio. Nesrećnog Dragana, koji se objesio u kući na Novom Beogradu, gdje je živio sa majkom i dvojicom braće, pronašao je mlađi brat.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!