Ovom ratnom veteranu doktori su rekli da nikada više neće moći hodati, nećete vjerovati šta je uradio nakon toga! (VIDEO)

20.06.2017 - 00:02 | Foto i video >> Video

Arthur je prihvatio svoju dijagnozu te je gotovo izgubio volju za životom. Iako mu njegovo tijelo nije omogućavalo nikakve velike napore i teške vježbe, Arhur je na kraju shvatio da mora nešto da napravi da bi svoj život koliko-toliko vratio natrag u red. Imao je 136 kilograma i znao je da je došlo vrijeme da ozdravi. Odlučio je da pokuša jogu.

Padao je mnogo puta no odbijao je da prekine. Ubrzo je shvatio da jača i da velikom brzinom gubi kilograme . Uz svaku pozu, dobijao je natrag ravnotežu i fleksibilnost koje je izgubio prije 15 godina.

Arthur je vremenom ne samo prohodao, nego je počeo i da trči! Život nikada nije izvan naših ruku. Neka vas ova priča inspiriše i uvjeri da možete sve napraviti i da morate slijediti svoje snove.


Pogledajte video:

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!