RIJETKA BOLEST

VOLJELA JU JE CIJELA JUGA: Zavela je poznatog pjevača, ali godinama krije da boluje od rijetke bolesti!

28.06.2017 - 12:09 | Show

Pjevačica Danijela Martinović, pjevačica Magazina, koja je u vezi sa kolegom Petrom Grašom, prije dvije godine je saznala da boluje od rijetke bolesti.

Naime, nakon redovnog pregleda, ljekari su odlučili da je zadrže na odjeljenju neurologije. Od tada se život mlade i uvijek nasmijane pjevačice Danijele Martinović promijenio.

Prije dvije godine, pjevačicu su zbog jake slabosti neurolozi nakon pregleda odlučili da zadrže u bolnici. 

- Prvi napad vertiga imala sam prije godinu dana i tri mjeseca. To se nekako saniralo i nekako sam nastavila da normalno živim sve do prošle nedjelje, kada me je u stanu u Zagrebu uhvatila slabost praćena jakom vrtoglavicom. Sve to dogodilo se dok sam bila sama kod kuće, a u prvom trenutku nisam mogla ni da se sjetim koga bih mogla da pozovem. Ovo je vrijeme kada su svi na godišnjim odmorima, isključenih telefona. Jako mi se vrtilo, imala sam osjećaj kao da sve pliva oko mene. Kada se to malo smirilo, sjetila sam se jedne prijateljice koja ove vruće dane provodi u Zagrebu. Kada sam je nazvala i rekla joj kako se osjećam, istog trenutka mi je rekla da ne smijemo čekati i da moramo požuriti do bolnice- rekla je tada Danijela, koju su nakon pregleda neurolozi odlučili da hospitalizuju.

 

(Kurir.rs)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

Sponsored by Luponmedia