NJENE POSLJEDNJE RIJEČI

DIRLJIVO: Objavljeno oproštajno pismo žene sa najljepšim glasom

04.07.2017 - 19:33 | Show
 

Velika svjetska umjetnica koja svojim pjevanjem nikog ne ostavlja ravnodušnim polako privodi svoju karijeru kraju.

Nakon četiri posljednja uspješna koncerta na Vembliju, Adel je napisala pismo za svoje obožavaoce u kojem je najavila da više neće ići na turneje.

Sadržaj pisma pročitajte u cjelosti:

"I to je to. Poslije 15 mjeseci na putu, došli smo do kraja. Turnejom smo obuhvatili Veliku Britaniju, Irsku, Evropu, obišli smo Ameriku i stigli do Australije i Novog Zelanda. Turneje su čudnovate i nimalo mi ne prijaju. Ja sam kućni tip i volim sitnice. Osim toga, dramim i imam loša iskustva na turnejama. To jest, imala sam do sada. Održala sam 119 koncerata i sa ova četiri to će biti 123 nastupa. Bilo je veoma naporno, ali predivno. Na turneju sam krenula isključivo zbog vas i nadam se da sam na vas utjecala onako kako su na mene utjecali moji omiljeni umjetnici. Željela sam da moji posljednji koncerti budu u Londonu, jer ne znam hoću li ikada više krenuti na turneju, pa sam odlučila da posljednji bude kod kuće. Hvala vam što ste došli, hvala vam za vašu nevjerovatnu ljubav i dobrotu. Pamtiću ovo do kraja života. Volim vas".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!