STIGLI STRAVIČNI REZULTATI OBDUKCIJE: Utvrđeno kako su ubijeni Maja (38) i njen sin Mihailo (4)

14.07.2017 - 21:06 | Vijesti >> Region

Institut za sudsku medicinu završio je obdukciju tijela Maje Đorđević (38) i njenog sina Mihaila (4), koje je u srijedu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio Marko Nikolić (43), otac djeteta.

Mihailo je umro usljed davljenja, a po Maju je bio koban ubod nožem u vrat.

Obdukcija je pokazala da je smrt malog Mihaila nastupila ipak usljed davljenja, odnosno istezanja vrata, a ne prilikom udarca u zemlju kada ga je otac monstrum bacio o pod.

Izvor sa Instituta navodi i da se još ne može reći da li je Nikolić otrovao dijete nečim, s obzirom na to da je mali Mihailo u Centar za socijalni rad donesen u polusvesnom stanju i sa pjenom koja mu je šikljala iz usta, već da će to pokazati toksikološke analize koje se mogu čekati i do tri nedjelje,prenosi Pink.


- Obdukcija je završena i sve upućuje na to da je dete umrlo usled davljenja, ali će se završne reči dati tek kada stiglu rezultati toksikološke analize - kaže izvor.

On navodi da je za Maju bio koban ubod nožem u vrat. Napominje i to da obducent nikad gadniju sliku tijela nije video:

- Majka ima više od desetak uboda. Kobna je bila rana na vratu, a po telu ima i dosta plićih uboda.


Marko Nikolić i Maja Đorđević nisu bilu u braku, već tri godine u vezi sve dok 2012. godine nisu dobili sina Mihaila. Tada se njihova veza pretvorila u pakao zbog Nikolićevog nasilničkog ponašanja, zbog čega je juče u sudu trebalo da se održi glavni pretres.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
 
MOŽDA VAS ZANIMA