TRAGEDIJA: Devetočlana porodica poginula dok su slavili rođendan, najmlađa žrtva imala je dvije godine!

18.07.2017 - 23:08 | Vijesti >> Svijet
 

U nacionalnom parku u američkoj državi Arizona udavilo se devet članova jedne porodice dok su slavilii rođendan.

 

Vjeruje se da je više od 100 ljudi bilo na Hladnim izvorima u nacionalnom parku Tonto, kada je došlo do poplave. Do bujične poplave došlo je poslije jakog nevremena sa kišom koje je pogodilo područje 13 kilometara uzvodno:

Zbog jakih padavina nabujala rijeka došla je i do mjesta na kom je nesrećna porodica proslavljala rođenedan i ujedno se kupala.

Jedan rođak identifikovao je poginule, Erika Raja Garsiju (2), Emili Garnika (3), Miu Garnika (5), Danijala Garnika (7) i Džonatana Liona (13). Stradali su i Havijer Raja Garsija (19), Selija Garsija Kastaneda (60), Maribel Raja Garsija (24) i Marija Raja Garsija čiji 26. rođendan su proslavljali tog dana. Marijin muž Hektor Garnika još se vodi kao nestao. Sve troje njihove djece je nastradalo.

Roditelji Hektora Garnike su večerali u restoranu u kom je radio kada su im javili stravičnu vijest o tragediji.

 

"Cijela jedna porodica zbrisana je sa lica Zemlje, tri generacije", rekao je detektiv Dejvid Hornung iz kancelarije lokalnog šerifa.

Prema njegovim riječima, potraga za ocem porodice još je u toku i nadaju se da će bar njega naći živog, jer "čuda se dešavaju". 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!