ČUVAJTE IH SE: Ovi horoskopski znakovi su najbolji lažljivci

Nije loše znati koji horoskopski znakovi imaju najviše talenta za neistinu.

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Laži nisu uvijek loša stvar, ponekad su jedini način da ne dođe do svađe, ali među ljudima i dalje vlada stav da je bolje reći istinu. Bez obzira na to jeste li pobornici povremenog laganja ili se zalažete samo i isključivo za istinu, nije loše znati koji horoskopski znakovi imaju najviše talenta za neistinu:

Blizanci

Njihova neiskrenost često nije namjerna, ali svejedno dolazi do nje jer se blizanci poprilično često predomišljaju. Nekako im se teško držati onoga što su rekli, pa često ispadaju lažljivci, čak i kad im to nikako nije bila namjera.

Rak

Pripadnici ovog znaka su jako kreativni, što im omogućava brzo smišljanje laži na licu mjesta. Rakovi lažu kad se pokušavaju izvući iz nevolje, pa će na prvi pokazatelj da se nevolja približava s lakoćom osmisliti cijeli scenarij koji ih oslobađa od optužbe.

– –>

 

1 2 3

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

Sponsored by Luponmedia