STRAVA I UŽAS: Ušao je u kuću i zatekao IZGRIŽEN LEŠ, tijelo muškarca u fazi raspadanja.

16.08.2017 - 20:01 | Vijesti >> Region
 

Jučer je u beogradskom naselju Dobanovci u napuštenoj kući pronađeno beživotno tijelo u fazi raspadanja, za sada neidentifikovanog muškarca.
 
Naime, leš koji je bio u fazi raspadanja pronađen je u jednoj od napuštenih kuća.
 
Odmah je obavještena policija, koja je nakon završenog uviđaja beživotno tijelo poslala na obdukciju gdje treba da se utvrdi razlog smrti kao i identitet.
 
Kako se saznaje beživotno tijelo pronašao je jedan žitelj tog naselja jer mu je nesnosni smrad privukao pažnju.
 
Taj mještanin je ušao u kuču i nakon što je ugledao leš, odmah je obavjestio policiju. Tokom uviđaja zbog stanja leša nije moglo da se utvrdi da li je smrt zadesna ili je nastala nasilnim putem. Zbog toga je i poslat na obdukciju.
 
Policija koja nije željela ništa da prepusti slučaju iz te kuće je uzela otiske kao i sa ostalih predmeta - rekao je sagovornik blizak istrazi za Alo.
 
Prema nezvanićnim saznanjima, zbog lošeg stanja leša sumnja se da je u toj kući proveo najmanje mjesec dana. Tijelo koji je bio u fazi raspadanja, oštečeno je i glodarima koji su ga jeli.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA