LOVA

SEPTEMBAR ĆE OVA 3 ZNAKA POSEBNO OBRADOVATI: Novac će vam pljuštati sa svih strana!

22.08.2017 - 21:36 | Horoskop
 

Mjesec septembar će prema astro prognozama najviše sreće donijeti osobama koje su rođene u ovim horoskopskim znakovima

Ovan

Septembar je povoljan period jer vi to zaslužujete. Jedna, a možda i nekoliko poslovnih šansi, ovog mjeseca vam kucaju na vrata. Nemojte da se ustručavati da pokazati što umijete. Imat ćete dovoljno energije da sve započeto  možete i završiti.

Ovakva šansa će kod vas potrajati duže vrijeme.

Djevica

Izuzetno dobar mjesec za komunikaciju s ljudima. Budite dovoljno kolegijalni jer će i vama biti potrebna podrška. Imat ćete šansu da započnete posao punim plućima a moguće ne jedan neko mnogo više mogućnosti koje vam se pružaju.

Nemojte odustajati ni od jednog poslovnog pothvata jer ćete imati izuzetno povoljne aspekte koje možete jako dobro da iskoristite.

Strijelac

Sunce u vašem polju financija daje na snazi da ćete odlično zaraditi. Imat ćete na početku mjeseca dovoljno izazova koji se nastavljaju još od kraja marta . Nove poslovne šanse ovaj put i vi ćete ih naravno prihvatiti jer imate veliku želju za stjecanjem materijalnih dobara.

Moguće da ćete imati dodatne honorarne poslove pa eto razloga da ovaj put budete dovoljno i darežljivi. Bit ćete od velike koristi svojoj porodici pa vas neće gledati kao parazita.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!