ASTROLOGIJA

ČUVAJTE SE, POČELA JE VLADAVINA DJEVICE: Ovim horoskopskim znakovima sve će se preokrenuti u životu!

25.08.2017 - 15:00 | Zanimljivosti >> Kiosk

Vladavina Djevice je počela, evo kako će to utjecati na našu sudbinu!

 

OVAN (21.03. – 20.04.)

Posao

Period počinje konjunkcijom Marsa sa Sjevernim čvorom i to odmah posle pomračenja Sunca, što nagovještava da vas očekuju velike, suštinske promjene, kako na osobnom tako i na poslovnom planu. Ovakav aspekt nikad nije dobar predznak, jer ukazuje na komplicirane događaje, prepreke i probleme koji se prevladavaju borbom. Situaciju će dodatno zakomplicirati retrogradnost Merkura do 6. rujna pa su mogući manji ili veći tehnički problemi ili nesporazumi u komunikaciji sa suradnicima. U isto vrijeme, Venera u četvrtom polju do 26. kolovoza ukazuje da ćete na početku perioda više biti zaokupljeni osobnim i obiteljskim pitanjima ili podjelom imovine. Poslije 6. rujna, kada i vaš vladar Mars prelazi u znak Djevice, moguće su promjene u poslovnom okruženju. Istovremeno, Jupiter u sedmom polju označava kolege nespremne da pomognu, teške dogovore i komplicirane poslove. Bilo kako bilo, budite strpljivi i izbjegavajte dugoročne dogovore.

 

Ljubav

Boravak Jupitera u polju partnerstva, znak je krupnih događanja na ljubavnom planu i novih mogućnosti za ozbiljne veze. Trenutni kvadrat sa Venerom iz četvrtog polja, koji traje do 26. kolovoza i potom se, prelaskom Venere u znak Lava pretvara u sekstil, ukazuju da se napetost u odnosu s partnerom smiruje i počinje period u kome se emocije i veza dovode u ravnotežu. Ovaj sekstil najviše pogoduje slobodnim predstavnicima znaka ili onima koji su riješili okončati vezu, jer će im pomoći da lakše nego inače “ulete” u novu ljubavnu shemu. Potražite osobu sličnih afiniteta, s istim sitemom vrijednosti i slobodno se prepustite ljetnim strastima i novim emocijama. Konjunkcija Venere i Sjevernog čvora 15. rujna označit će neku vrstu prekretnice za sve one koji su na pragu veze jer se tada okolnosti mijenjaju i neformalni odnosi se ili prekidaju ili prelaze u stabilnu vezu.

 

Zdravlje

Mogući respiratorni problemi, alergijske reakcije i stomačne tegobe. Povedite više računa o zdravlju, pazite na prehranu.

ovan

 

BIK (21.04. – 21.05.)

Posao

Do 26. kolovoza, Venera je u Raku, u kvadratu s Jupiterom, što znači da mnogo obećava, ali malo toga realizira. Da stvar bude gora, Merkur je retrogradan pa su svi dogovori nesigurni i nerealni. Budite oprezni prilikom planiranja novih poslova i fleksibilni po pitanju rokova, s mogućnošću promjene tijekom drugog tjedna rujna. Nakon navedenog datuma Venera ulazi u znak Lava, praveći sekstil s Jupiterom pa možete očekivati olakšanje na poslu, pozitivne promjene, bolju suradnju s poslovnim partnerima i usaglašavanje oko ranijih problema. Od kraja kolovoza možete očekivati poboljšanje materijalne i financijske situacije, nove mogućnosti za zaradu kao i rješavanje problema vezanih za nekretnine i imovinu. Osim sekstila s Jupiterom, od 2. kolovoza, Veneru podržava i Saturn aspektom trigona, a kako se ova planeta nalazi u osmom polju, moguć je priliv novca od drugih ljudi, klijenata i sponzora. Izbjegavajte uzimanje kredita.

 

Ljubav

Period počinje konjunkcijom vladara sedmog polja, Marsa sa Sjevernim čvorom, naglašavajući vašu duboku želju za promjenom koja će postati realnija kada se i vaša vladajuća planeta, Venera, približi Sjevernom čvoru. Cijeli period između ova dva aspekta protiče u traženju razloga za ili protiv trenutne situacije. Na ljubavnom planu posebno će biti zanimljivi dani oko 26. kolovoza, kada Venera mijenja znak i prelazi u Lava. Tada će do izražaja doći vaša jaka potreba za preispitivanjem odnosa s partnerom zbog dijametralno različitih stavova o budućnosti vašeg odnosa. Želja za promjenom bit će najizraženija do 5. rujna. Svi pripadnici znaka koji su u vezi ili braku trebaju prihvatiti ovaj period kao vrijeme provjere njihove ljubavi i utvrđivanja zajedničkih interesa. Slobodne očekuje niz zanimljivih susreta. Venerin prelazak u Lava donosi potpuno drugačije osobe u vaše okruženje i budi nove snove.

 

Zdravlje

Jupiter u šestom polju upozorava na moguće upale i infekcije unutrašnjih organa, posebno uroloških. Kod žena su ugroženi reproduktivni organi, a kog muškaraca prostata i debelo crijevo.

bik

 

BLIZANCI (22.05. – 21.06.)

 

Posao

Merkur, vladar znaka je retrogradan do 6. rujna i to u znacima Djevice i Lava, odnosno u vašem četvrtom i trećem polju. Zato se unaprijed pripremite za moguće nesporazume i loše razumijevanje s najbližom okolinom i vježbajte strpljenje. Osim zategnutih odnosa u obitelji, komplicira se i situacija na poslu jer inzistirate na nekim stvarima čije vrijeme je prošlo. Potrudite se da usprkos svemu sačuvate dobru suradnju s kolegama , a ne da “tjerate mak na konac”. Tijekom idućeg perioda svima koji su ugovarali poslove ili radili s novcem, slijedi kontrola, posebno u prvih par dana perioda dok je Venera još u drugom polju. Olakšanje dolazi s ulaskom Venere u vama prijateljski znak Lava, od 26. kolovoza, kao i njen aspekt sekstila s Jupiterom. Ovakva konstelacija predstavljat će neki vid zakonske zaštite koju simbolizira Jupiter pa možete očekivati “relaksaciju” poslovnih odnosa ili protekciju nadređenih, ako napravite grešku u radu.

 

Ljubav

Saturn već dugo boravi u vašem sedmom polju i dodatno pojačava tenziju između vas i partnera pa se nemojte iznenaditi ako ovaj period bude obilježen raznim ljubavnim nesporazumima.

Aspekti su teški i dugotrajni, ali nakon polugodišnje retrogradnosti Saturn 25. kolovoza mijenja pravac pa se samim tim, mnoge stvari vezane za komunikaciju simbolički raspliću i olakšavaju. Umjesto uobičajene rasprave ili još češće isključene komunikacije, u idućem periodu stvari otopljavaju. Posebno što istovremeno s okretom Saturna, Venera ulazi u njemu trigonski znak Lava pa se neke stare zapetljane veze revitaliziraju na relativno povoljan način, ovisno o natalnoj karti, naravno. Ako ste sami, moguće je da ćete baš u ovom periodu sresti neku šarmantnu, novu osobu koja će vas zaintrigirati, a možda i osvojiti.

 

Zdravlje

Abdomen, crijeva i digestivni trakt su ugroženi i to ne samo tijekom ovog mjeseca nego duže, sve dok Mars bude u Djevici. Pripadnice ljepšeg spola trebaju povesti računa o hormonima, posebno o štitnoj žlijezdi.

blizanci

 

RAK (22.06. -22.07.)

 

Posao

Retrogradno kretanje Merkura u vašem trećem polju ukazuje na nerazumijevanje s okolinom. Bilo da radite u timu ili samostalno, očigledno je da ne znate ili ne želite uspostaviti bolje odnose sa suradnicima. Krajem kolovoza, s prelaskom retrogradnog Merkura u vaše drugo polje, problematični odnosi se šire i na sferu financija. Bit će naizgled interesantnih ponuda, ali će se ispriječiti to što Merkur ili neće dozvoliti da se dovrše dogovori ili će se stvari odvijati suprotno od dogovorenog. Kako period počinje neposredno nakon mladog Mjeseca, sva vaša pažnja bit će usmjerena na osobnu satisfakciju. Ali, budući da su aspekti vezani uz posao prilično konfuzni, najvažnije je da sačuvate prisebnost i da postojeće poslovne odnose ne ugrozite hirovitim ponašanjem i eksperimentima. Planete u vašem drugom polju, najprije Mars, a potom i Venera, ukazuju na povećane troškove koji remete vašu financijsku stabilnost. Budite oprezniji sa novcem.

 

Ljubav

Vladar vašeg sedmog polja, planet Saturn 25. kolovoza mijenja smjer kretanja i nakon duže retrogradnosti vraća se u normalan hod. Za to vrijeme, Venera je u vašem prvom polju i označava potrebu za razmjenom emocija. Ulaskom u znak Lava, 26. kolovoza, planeta ljubavi stupa u harmonično polje i polako se približavajući aspektu trigona sa Saturnom popravlja loše i nestabilne veze iz prethodnog perioda. Izbjegavajte konflikte sa partnerom, kako biste sačuvali dragocjenu energiju i psihološku ravnotežu, jer su aspekti nestabilnosti privremeni. Nesporazumi koji povremeno unose nemir u vaš odnos s voljenom osobom zahtijevaju posebno strpljenje i toleranciju. Slobodni pripadnici znaka bit će u prilici da dožive nezaboravnu ljubavnu avanturu. Uživajte u čarima ljetne romanse, bez prevelikih očekivanja.

 

Zdravlje

Saturn u šestom polju ukazuje na moguće probleme vezane za unutrašnje organe. Jetra, žuč i gušterača su vaše slabe točke. Provjerite krvnu sliku.

004-rak1

 

LAV (23.07. – 22.08.)

 

Posao

Previše planeta u vašem prvom polju u ovom periodu stvara veliku konfuziju na poslovnom planu i blokira uobičajenu aktivnost, posebno u periodu kada Mars izlazi iz dominacije Sunca. Paralelno s Marsovim udaljavanjem, od 26. kolovoza, planeta Venera ulazi u vaš znak i tu boravi zajedno sa Marsom do 5. rujna, unoseći dodatni nemir u već “uzavrelu” situaciju. Čak i da vaš temperament nije pretežno koleričan, a ego naglašen, kao što jest, spomenute planete bi vam “zapaprile” život. U ovakvim okolnostima, vaše ponašanje bit će van kontrole pa ćete biti nesnosni i sebi i ljudima sa kojima surađujete. Potrudite se završiti sve veće obaveze u periodu do kraja mjeseca, nemojte dozvoliti da vas neko osporava ili usporava u realizaciji zacrtanih ciljeva, jer bi vam Merkurov retrogradni povratak u vaš znak mogao napraviti veliku financijsku štetu. Naročito budite oprezni sredinom rujna. Povedite računa o potezima koje budete vukli po pitanju karijere.

 

Ljubav

Previše ste egocentrični i vidite samo ljepšu stranu svake situacije pa i emotivne. Mars u vašem prvom polju i Venera u dvanaestom, potiču sklonost ka avanturama i tajnim kombinacijama koje vas mogu dovesti u centar pažnje. Nakon toga od 26. kolovoza, prelaskom Venere u znak Lava i njenim zajedničkim boravkom s Marsom u vašem prvom polju, doći će do kulminacije u emotivnim odnosima. Olakšanje slijedi tek od Marsovog ulaska u znak Djevice i Merkurovog okreta, nakon 5. rujna. Tada ćete biti u stanju mirno se osvrnuti iza sebe i uvidjeti razmjer štete i problema koji su vas pratili tijekom burnog događanja potaknutog brojnim promjenama planeta. U ovom periodu najbolje će proći pripadnici znaka skloni avanturama i oni koji po svojoj prirodi ne teže stabilnosti. Ostali će morati obuzdati strasti i sačekati neke harmoničnije aspekte.

 

Zdravlje

Povedite računa o respiratornim organima, zaštitite se na vrijeme od virusnih infekcija i alergijskih reakcija na pojedine vrste namirnica ili na neke preparate koje uzimate. Vodite računa o tlaku.

lav


 
DJEVICA (23.08. – 22.09.)

 

Posao

Loša komunikacija i nesporazumi sa suradnicima negativno utječu na vaše poslovne procjene i ponašanje, čemu doprinosi i retrogradno kretanje Merkura koje će potrajati do 5 rujna. Tijekom cijelog perioda na vaše ponašanje će najveći utjecaj imati neobična planetarna “gužva” u znaku Lava, vašem dvanaestom polju, što će imati za posljedicu često kontradiktorna i nepredvidiva događanja. Da biste lakše prebrodili ovaj krizan period, potrudite se zbog Merkurove retrogradnosti, biti temeljitiji u procjeni događanja i oprezniji prilikom ugovaranja novih obaveza i rokova. To se posebno odnosi na period kada Merkur zađe u dvanaesto polje, bilo dok bude u retrogradnom hodu bilo kad se okrene, dok se opet ne vrati u Djevicu, 10. rujna. Povoljne vijesti vezane za financije koje donosi Jupiter drugom polju, ispoljit će se od trenutka kad Venera uđe u znak Lava 26. kolovoza i počne formirati aspekt sekstila s ovom planetom sreće i izobilja.

 

Ljubav

Emotivne dileme, predstavljene su Jupiterom, vladarom vašeg sedmog polja koji iz kvadrata sa Venerom, od 26. Kolovoza prelazi u sekstil. I jedan i drugi aspekt su dinamični i ukazuju na razne vrste promjena.

Uz adekvatnu procjenu onoga što retrogradni Merkur donosi, jer je on majstor u pravljenju iluzije, od oba aspekta Venere i Jupitera možete izvući najbolje. Svaka kriza može biti ujedno i šansa za pozitivne promjene. Nema potrebe da zaoštravate odnos sa partnerom, pokažite više razumijevanja i zadovoljstvo će biti obostrano. Ako ste slobodni, brojni susreti su pred vama, ali zbog prirode vašeg vladara i njegovog retrogradnog kretanja, ne žurite s velikim odlukama, pustite da vrijeme donese razrješenje.

 

Zdravlje

Povedite računa o višku kilograma, ne pretjerujte s uživanjem u slatkišima. Obratite pažnju na signale koje vam tijelo šalje, ne zanemarujte redovne kontrole.

djevica-horoskop-2015

 

VAGA (23.09. – 22.10.)

 

Posao

Jupiter je u vašem prvom polju, a Venera, vaš vladar, do 26. Kolovoza boravi u desetom polju, što ukazuje na preokupiranost poslom i nova događanja u karijeri. Iako su Venera i Jupiter u kvadratu, povoljnosti u vezi posla nisu narušene, naprotiv. Ipak, nemojte dozvoliti da vas posao okupira više nego što je potrebno.

Naučite podvući jasnu crtu i pravilno se zaštititi od različitih neugodnosti, koje potencijalno narušavaju vaš poslovni i društveni status, a donosi ih retrogradnost Merkura u vašem dvanaestom polju. Kako je period retrogradnog kretanja Merkura jasno usmjeren na prošle događaje, tako se i vi poslužite dosadašnjim iskustvom i ne nasjedajte na provokacije. Eksperimente možete primjenjivati samo u određenim situacijama, koje ne nadilaze vaše znanje ili praktično iskustvo i ne mogu ugroziti stečenu poziciju. Bitan period za vas je boravak Venere u jedanaestom polju i njen pozitivan aspekt s Jupiterom u vašem prvom polju.

 

Ljubav

Ulazak Venere, planete ljubavi u Lava, kao i njen boravak u istom znaku zajedno s Marsom, vladarom vašeg sedmog polja, znak je najveće napetosti u emotivnim odnosima u ovom periodu. Od 26. kolovoza do 5. rujna, ljubavna pitanja bit će u prvom planu. Problem je što se mnogo toga u navedenom periodu temelji na poluinformacijama i pretjerano jakom dojmu koji ne mora biti objektivan, točnije u najvećoj mjeri će biti krajnje subjektivan. Zato, obuzdajte strasti i ne reagirajte na prvu loptu. Ukoliko ste slobodni, osjetit ćete jaku želju da konačno pronađete srodnu dušu i osnujete zajedničko “gnijezdo”. Ali, realnost je, čini se, drugačija od vaših potreba i sanjarenja. Trenutno nije dobar period za započinjanje novih, ozbiljnih veza pa zato radije iskoristite vrijeme za uživanje u druženju s prijateljima i upoznavanju novih ljudi. A onu pravu osobu potražite tek nakon 5. rujna.

 

Zdravlje

Moguće su respiratorne infekcije, kao i pojačanje kroničnih problema. Ojačajte imunitet, pazite na prehranu, ne iscrpljujte se i vodite računa o preventivi.

vaga

 

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

 

Posao

Mars i mlad Mjesec u polju karijere, zajedno s Venerom koja će im se uskoro pridružiti, obilježit će ovaj period kao vrlo bitan za rješavanje poslovnih dilema i problema. No, da sve bude interesantnije pobrinuo se Merkur koji će krajem svoje retrogradnosti također biti u polju karijere. Očigledno, ovakav splet planeta nagovještava brojne peripetije na poslovnom planu tijekom idućeg perioda, moguće pogrešne izbore, razrješenja, nesporazume i slično. Da biste sve to lakše prebrodili, morate naći efikasniji način djelovanja. Istovremeno, učinite sve što možete kako bi unaprijedili svoju poslovnu poziciju, imajući pritom u vidu da ćete zbog Merkurove retrogradnosti, na rezultate morati sačekati. Situacija se stabilizira tek od 15. rujna, kada ćete imati jasniju predstavu o tome što treba činiti. Saturn u polju novca, poslije više mjeseci kreće normalnim hodom i signalizira početak oporavka nakon višegodišnje financijske krize.

 

Ljubav

Ulaskom Venere u deseto polje nameću se situacije koje su po definiciji problematične jer emocije i posao ne idu zajedno. Vodite računa da takvim odnosom ne ugrozite postojeće stanje i da ne dovedete sebe u situaciju da budete gubitnik na oba polja. Boravak Venere i Marsa u istom znaku nagovještava burna događanja i iskušenja na ljubavnom planu. Tijekom ovog perioda očekujte neočekivano. Neki će uživati u nezaboravnoj ljetnoj romansi, drugi će započeti ozbiljnu ljubavnu vezu. Oni koji su u braku suočit će se sa izazovima vezanim za toleranciju i uzajamno razumijevanje. Ako ste slobodni, prihvatite nečije udvaranje i odgovorite na ponude. Ali, pošto je situacija prilično turbulentna, ne očekujte da se sve odvija onako kako ste zamislili.

 

Zdravlje

Moguće upale žučne kese, išijas, problemi sa zglobovima, ali i infekcije grla. Pojačajte unos vitamina, svježeg voća i povrća i više se odmarajte.

skorpija123


 
STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

 

Posao

Imate dojam da se ljudi iz vašeg poslovnog ali i privatnog okruženja previše miješaju u vaš život i odluke. Opterećeni ste tuđim potrebama i zahtjevima pa se ne stižete posvetiti svojim radnim obvezama i problemima. Problemi u komunikaciji i nerazumijevanje okoline i dalje je naglašeno. Sreću vam već dugo narušava retrogradni Saturn u vašem znaku, ali već 25. kolovoza, situacija će se početi mijenjati na bolje, kada ova “teška” planeta prijeđe u direktan hod. Ali, ne očekujte da teškoće nestanu preko noći. U drugoj polovici perioda, moguće su veće promjene na poslovnom planu. Sve je to vezano i sa simbolikom Jupitera, vladara vašeg znaka koji je u Vagi i do 26. akolovoza gradi nepovoljan aspekt prema Veneri. Iskoristite sve svoje znanje, mudrost i strpljenje kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve.

 

Ljubav

Zbog retrogradnog kretanja vladara vašeg sedmog polja, Merkura, moguće je da neki stari, neriješeni emotivni problemi ponovo izbiju u prvi plan. Situacija bi se dodatno mogla zakomplicirati zbog lošeg aspekta Venere, univerzalnog signifikatora emotivnih odnosa, koja do 26. kolovoza gradi kvadrat prema Jupiteru, vašem vladaru.

To praktično znači da je vaš odnos s partnerom prilično “naelektriziran” i da ima malo izgleda za harmoniju. Nakon navedenog datuma, stvari se bitno mijenjaju jer Venera, ulaskom u Lava gradi sekstil odnos s Jupiterom i čini da se odnosi harmoniziraju i uvedu u uobičajen ritam. Ako ste slobodni, predstoji vam nova ljubavna veza. Privlače vas novi emotivni kontakti, ali ne budite lakovjerni i ne vjerujte previše slatkorječivim ljudima.

 

Zdravlje

Probleme s kašljem, grlom. Obratite veću pažnju na prevenciju, ojačajte imunitet.

strijelac

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

 

Posao

Saturn, vaš vladar u svom dvanaestom polju, naglašava vašu nesigurnost u vezi s novim akcijama. U nedoumici ste trebate li uopće poduzimati nove korake i kada bi to mogli učiniti. Ali, pošto se navedena planeta od 25. kolovoza okreće i kreće direktnim hodom, stvari će same krenuti s mrtve točke, tako će se nove okolnosti donijeti i rješenja gorućih problema i rasplet po pitanju angažiranja u svim nesređenim situacijama. Jupiter u polju karijere ukazuje na bitna događanja vezana za osobe iz inozemstva ili velikih sistema, kao i na neke nove prilike za bolje pozicioniranje na poslu. Naravno, situacija se neće odmah stabilizirati, već korak po korak. Pozitivna događanja će na početku perioda malo usporiti retrogradni Merkur, ali samo privremeno. Što se financijske situacije tiče, neophodan je oprez, zato dobro isplanirajte svaku investiciju i smanjite troškove. Aktualna događanjana poslovno-financijskom polju otvaraju mogućnost novim oblicima suradnje ili za daljim profesionalnim usavršavanjem.

 

Ljubav

Venera je još malo u vašem sedmom polju i daje vam još jednu, možda posljednju, šansu za uspostavljenje trajnog i kvalitetnog odnosa. Nakon 26. kolovoza ući će u znak Lava i vaše osmo polje pa više neće imati pretjerano jak utjecaj na vaše emocije. Do tada pokušajte revidirati sve ono što vam smeta u vezi i da uspostavite nov način komunikacije kako ne biste opet zapali u krizu. Mlade i slobodne pripadnike znaka čekaju razna, ali bitna događanja po pitanju emocija, veza i općenito odnosa. Pojedini pripadnici znaka čiji natalni horoskopi na to ukazuju, promijenit će status ili započeti veze koje bi kasnije mogle postati vrlo komplicirane. Budite oprezni.

 

Zdravlje

Već duže vrijeme vaš vladar boravi u vašem dvanaestom polju i naglašava kronične zdravstvene tegobe. Čuvajte se povreda zglobova donjih ekstremiteta, posebno koljena i skočnog zgloba.

jarac

 

VODOLIJA (21.01. – 19.02.)

 

Posao

Mars, vladar vašeg polja karijere, nalazi se u sedmom polju što je nepovoljno s aspekta posla. Neko pomno prati vaš rad i čeka da napravite grešku. Budite oprezni, izbjegavajte konflikte sa kolegama. Da biste lakše prebrodili ovaj period ponašajte se suzdržano u komunikaciji sa kolegama i potrudite se da svojim ponašanjem ne iritirate druge, čak i kad ste u pravu. Velika fluktuacija planeta u idućem periodu u vašem sedmom polju znak su poslovne nestabilnosti. Strategija koju sprovodite trebala bi se usprkos retrogradnom Merkuru, bazirati na jasno definiranim, nepromjenjivim stavovima. Potrudite se i unaprijedite svoju poziciju u poslovnom okruženju. Vrijeme će pokazati da imate bolja poslovna rješenja, kao i efikasan plan za sprovođenje zajedničkih interesa. Pitanje poslovne organizacije i povjerenja u određene suradnike, zahtjeva da dobro razmislite o različitim interesima koji vas povezuju u zajedničkom poslu. Nemojte dozvoliti da vas uznemiravaju neka sporedna događanja, svoju pažnju usmjerite na prioritetne ciljeve.

 

Ljubav

Mars u sedmom polju znak je potpune nestabilnosti u emotivnim odnosima i neslaganja oko nekih važnih pitanja. Taman kad aspekt stigne do usijanja konjunkcijom sa Sjevernim čvorom, Venera će ući u znak Lava, vaše sedmo polje i polako smiriti situaciju i okrenuti je u vašu korist. Period nestabilnosti potrajat će dok i Venera i Mars borave u istom znaku, od 26. kolovoza do 5. rujna. Nakon toga, doći će do stabilizacije odnosa pa će vaš ljubavni život opet biti harmoničan i ispunjen srećom i radošću. U međuvremenu, Merkur se krajem kolovoza vraća u Lava i donosi nedoumice oko nekog bitnog pitanja, zato ne žurite sa odlukom. Ako ste slobodni, uživat ćete u novim kontaktima i ljetnim avanturama. U svakom slučaju, polje ljubavi obećava mnogo pozitivnih događanja i puno strasti na putovanju.

 

Zdravlje

Mogući su problemi s prehranom kao i tendencija ka dobivanju na težini. Stelijum u osmom polju ukazuje da vam je neophodna detoksikacija.

vodolija


 
RIBE (20.02. – 20.03.)

Posao

Retrogradni Saturn u vašem desetom polju pravi zaokret 25. kolovoza, prelazi u direktan hod i omogućava da se neke stvari koje su stale prije pola godine polako ponovo pokrenu. S druge strane, položaj vašeg vladara Jupiter u Vagi upozorava da će nesklad i dalje obilježavati vaš poslovni život. To praktično znači da ćete morati uložiti mnogo truda i napora u nadilaženju tekućih problema. Važno je da se dobro informirate i pripremite na različite varijante profesionalnog nastupa, jer retrogradni Merkur u vašem sedmom polju, pokazuje da vas poslovni partneri ne doživljavaju onako kako biste vi to željeli. Vaša sposobnost dobrog zapažanja, kao i vještina brzog prilagođavanja u novim uvjetima bit će dobro nagrađene. Ulaskom Venere u znak Lava, Saturn dobiva njenu podršku trigonom, dok u isto vrijeme Jupiter gradi pozitivan aspekt sekstila pa se sve komplikacije na poslovnom planu počinju rješavati na željeni način. Kraj perioda dočekat ćete zadovoljni i sretni. Novac pristiže sredinom rujna.

 

Ljubav

Retrogradni Merkur u polju partnerstva znak je velikih promjena, koje su već uzele maha i trajat će do 5. septembra.

Ako ste u vezi ili braku, počinje period nesigurnosti ali i neočekivanih događanja. Neka veza iz prošlosti se obnavlja u krajnje čudnim okolnostima ili se jednostavno ta osoba prepliće s vašim kretanjem, obvezama, poslom ili životom generalno. Sve se događa neočekivano, ali isto tako i prestaje. Bilo kako bilo, ne očekujte previše, jer da je veza valjala, vjerojatno bi prerasla u nešto više i ranije. Ako ste slobodni prihvatite sve što vam se nudi, ali sačuvajte i pravu mjeru ukusa. Ispoštujte partnerove potrebe i osjećaje, ne štedite ljubav i pažnju. Spremite se za ljubav kakvu do sada niste iskusili.

 

Zdravlje

Povedite računa o donjem dijelu kičme, ali i o bubrezima i urološkim organima. Ženski pripadnici znaka trebali bi obratiti pažnju na reproduktivne organe.

ribe

 

(lovesensa)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

Sponsored by Luponmedia