TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN JIMA CARREYJA: Bivšu djevojku zarazio s tri spolne bolesti pa plaćao muškarce da joj prijete ako progovori?!

25.08.2017 - 19:06 | Show
 

Bivša djevojka Jima Carreyja koja se predozirala nakon prekida s glumcem, Cathriona White, svom terapeutu otkrila je da ju je Carrey zarazio herpesom i s još dvije spolno prenosive bolesti, te da joj je lagao da nije zaražen.

Prema bilješkama njezinog terapeuta od 18. jula 2013., koje eksluzivno posjeduje Daily Mail, Carrey je lagao svojoj djevojci o herpesu na penisu. Slavni komičar navodno je imao male izrasline na genitalijama. White ga je pitala o čemu se radi, a on joj je objasnio 'kako mu je to od brijanja'.

Nakon toga 27-godišnjakinja se testirala na spolne bolesti što je priznala Carreyju. Ubrzo je 55-godišnji glumac odlučio prekinuti vezu, a White je potom dobila nalaze koji su pokazali da je zaražena s dva tipa herpesa i klamidijom.

Zbog prekida i saznanja da ima spolne bolesti White je postala anksiozna te je krenula na psihoterapiju, što je također zapisano u bilješkama.

Na terapiji je priznala kako se osjeća kao 'roba s greškom' i kako ne može jesti ni spavati, te da konstantno povraća.

White je psihijatru rekla i kako joj je Carrey dao bočicu tableta protiv bolova s kojima se pokušala ubiti kad je saznala da joj je partner prenio spolno prenosive bolesti.

Majka preminule Cathrione White, Brigid Sweetman, ispunila je tužbu protiv Careeyja nakon smrti svoje kćeri.

Prema optužnici, Carrey je znao da ima tri spolno prenosive bolesti no nije to rekao svojoj djevojci te je s njom imao seks bez zaštite. Nakon prekida, kada je White otkirla kako ju je glumac zarazio, Carrey joj je navodno zaprijetio u porukama da slučajno ne bi otkrila javnosti nešto o tome. U tužbi navodi da je Jim nije samo zarazio, već da ju je vrijeđao nazivajući je 'kučkom' i platio sumnjive muškarce koji su joj navodno prijetili da šuti o tome. Sweetman tvrdi da je Carrey prvo negirao spolne bolesti, a potom se branio da je to mogla 'pokupiti od bilo koga'.

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!