Zgodna djevojka na plaži sjedi i čita knjigu, ali muškaraci su gledali ono što je radila bez prestanka (VIDEO)

31.08.2017 - 21:33 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

Djeluje tako privlačno: divna obala i tirkizno more u Pantelejmonasu. Djevojka namazana uljem se sunča, na glavi ima šešir i uživa u knjizi.

Naime, razlog postojanja ovog snimka je u nečemu sasvim drugom. Ona radi nešto na plaži što je turiste zgrozilo i natjeralo da pokažu cijelom Balkanu kako se jedna dama ophodi prema plaži i prirodi gdje ljetuje.

Jedan muškarac od prisutnih na plaži je odlučio da snimi gospođicu (ili gospođu) dok je grickala sjemenke i bacala ih pravo – na pijesak i šljunak. Ona je grickala i uživala, dok je sav otpad završio baš ispod njenih nogu.

Na snimku se može čuti da je u pitanju “dama Makedonka” i da to radi “već pola sata”. Čak su se momci koji su autori ovog snimka našalili da će sutra vjerovatno uzeti njihovo mjesto na plaži jer je njeno prljavo.

 

Međutim, u komentarima ispod videa ima onih koji su oštro napali djevojku zato što je nemarno zagađivala prostor oko sebe, ali takođe, ima i onih koji su tvrdili da postoje i gori prestupi na plaži od ovog.

Mnogi su spomenuli flaše, limenke, dječije pelene, kao primjere za mnogo veće đubre na plažama. Sa druge strane, postoje ljudi koji tvrde, da bez obzira na sve, nije trebalo snimati nekog bez njegovog znanja i dozvole, jer šta god ona radila, ima prava na privatnost. U nekim od komentara se čak pojavljuju i tvrdnje da je “očigledno u pitanju Srpkinja” i da “ovako nešto može da uradi samo Balkanac”.

Pogledajte video i prosudite sami:


 

Da li ova devojka radi nešto veoma pogrešno ili ne vidite tu ništa toliko loše? Šta je nešto najodvratnije čemu ste vi prisustvoli na plaži? Ostavite nam odgovore u komentarima.

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!