POGLEDAJTE O KOME SE RADI

BILA JE ZAVODNICA OSAMDESETIH: Njenu ljepotu je uništila BOLEST- Danas ima 63 godine i izgleda ovako

02.09.2017 - 08:14 | Nostalgicno >> Nekad i Sad

Imala je 25 godina kada je ulogom fatalne žene u filmu "Tjelesna strast" osvojila svijet! Danas ima 63 godine, i zbog teške bolesti ni ne podsjeća na zavodnicu koju je svijet obožavao.


Legendarna Ketlin Tarner, koja je svojevremeno važila za jednu od najlepših glumica na svijetu, otkrila je da je njenu ljepotu uništila bolest, tačnije reumatoidni artritis. Holivudska zvijezda bila je natečena od lijekova i operacija, i tokom vremena je promijenila fizički izgled.

ketlin
Sa bolešću je počela da se bori prije dvije decenije, a tada se spekulisalo da je alkohol kriv za njeno stanje.

- Bila sam naduvena kao balon od lijekova. Bilo je prilično ružno - objasnila je Tarnerova, koja je počela da pije kako bi se suočila sa svojim bolom.

ketlin1
- Tada sam napravila grešku. Nisam mogla da pobegjnem od te nelagodnosti... Pila sam alkohol kako bih ubila bol. Zbog alkoholizma sam imala problema sa kretanjem, nisam mogla da se fokusiram - rekla je glumica koja jedno vreme nije mogla da uđe u svoje cipele.


Uskoro je uspjela da prekine destruktivni krug uz pomoć prijatelja i porodice, a trenutno i artritis popušta. Ketlin svakodnevno ide na akupunkturu.


- Najviše mi je pomogao pilates. Obožavam ga! Obožavam – rekla je glumica koja je svjesna da nikad neće izgledati kao nekada i fanovima poručila da to moraju da prihvate.