ENTERIJER

INSPIRACIJA: Dodajte žute nijanse u kuhinju!

08.09.2017 - 13:55 | Arhitektura i dizajn >> Enterijer

Iako je klasična varijanta bijele kuhinje ili pak sive mnogima prvi odabir, vrijedi razmisliti i o alternativama.

Jedna od trenutno najpopularnijih svakako je žuta boja. Viđamo je tako na površinama kuhinjskih fronti, policama, ali i kuhinjskim aparatima i detaljima.
Hrabrima među vama svakako predlažemo da se odvažite na ovu boju jer će odmah vizualno podići izgled kuhinje. 

ci-aharchitecture-yellow-modern-kitchen3-s3x4-jpg-rend-hgtvcom-1280-1707

S obzirom da je riječ o jarkoj boji, predlažemo da je iapk koristite u kombinaciji s nekom nutranom bojom poput bijele, drvenog dekora ili sive. Odlučite se za fronte u ovoj boji, predlaždemo da donji elementi budu u neutralnoj boji kako biste postigli trendovski, ali ipak vizualno uravnotežen izgled.

Druga opcija svakako je kuhinjski zid ili police u ovoj boji. Imate li klasičnu bijelu kuhinju, možete je začiniti kuhinjskim zidom u jarkoj nijansi ili pak kombinirati police ili dio elemenata u žutoj boji.
Ako niste skloni eksperimentima ili jednostavno ne želite unositi velike promjene u svoj dom, uvijek se možete osloniti na detalje.

Na koncu, imajte na umu da žuta boja odlično paše uz sive nijanse i plavu boju, osobito tamne nijanse i one tirkizne. To je čini odličnim izborom za sve vas koji tražite način kako razvedriti svoju kuhinju.

kitchen-cabinets-modern-yellow-009a-s50038732x2-curved-peninsula-seating-glass-doors

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!