DA LI JE OVO KONAČNI DOKAZ

KLJUČNI DOKAZ ZA HAPŠENJE ZORANA MARJANOVIĆA: Nije sporno samo pronađeno blato, poslije poligrafa...

17.09.2017 - 12:24 | Show
 

- Ovakve zločine vrše bračni drugovi ili švaleri, ako postoje. Teško je objasniti zločin iz strasti, krivični zakonik ga ne poznaje, ali svako ubistvo sa tri i više udaraca, ukazuje na ubistvo iz strasti - rekao je Nikolić, ukazavši da 80 posto ubica odmah učini samoubistvo, a 20 posto pokušava da sakrije tragove i skrene istragu sa pravog puta.

- Oni su opasniji jer prave izlaznu strategiju, brišu tragove. Koliko sam čuo uhapšeni je imao kontakt sa ženom i poslije njene smrti. Dobro je da postoji dokaz, to što se nama čini da je neko kriv, to ništa ne znači i nije validno na sudu - rekao je Nikolić u Jutarnjem programu.

Novinar Mladen Mijatović je podsjetio da je pjevačica nestala 2. aprila prošle godine, a da je njeno tijelo dan kasnije pronađeno na nasipu u Borči. Kako je dodao kamenom nepravilnog oblika, Jeleni je zadato više od 30 povreda na glavi.

- Marjanović je priveden i saslušan, pao na poligrafu, ali nije bilo dokaza. Odmah nakon pritvora, otišao je do kuće i sa bratom se 45 – 50 minuta vozio po Borči. To je potpuno nelogično jer je u pritvoru proveo 48 sati, umjesto da bude sa porodicom, djetetom, da spava. Jasno je da su o nečemu razgovarali - dodao je Mijatović.

Kako je dodao, zločin je razriješen, pronađen je odgovarajući materijalni dokaz na osnovu kojeg je Zoran Marjanović uhapšen.

- Na Zoranovim pantalonama su pronađeni tragovi blata, koji odgovaraju tragovima blata pronađenim tokom obdukcije na Jeleninoj kosi i odjeći. Zoran je reako da nije bio na mjestu gdje je pronađeno tijelo, dok su na njegovoj odjeći pronađeni tragovi blata. Onda tu nešto ne odgovara i dovodi ga u veliki problem pred istražnim organima - naveo je Mijatović.

Marjanović je uhapšen u petak veče i on se trenutno nalazi u Centralnom zatvoru u Beogradu, te je prabačen iz policijskog pritvora i stalno ponavlja samo: "Ljudi, nisam je ja ubio!", saznaje Kurir.rs. od izvora bliskog istrazi ubistva pjevačice.

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, koji je večeras uhapšen zbog ubistva supruge Jelene Krsmanović Marjanović, potvrdio je za Kurir da je njegov sin uhapšen, međutim tvrdi da je ovo "hapšenje namješteno".

 - Ovo je klasična namještaljka za mog sina Zorana, vidite šta su mu radili. Jelena je bila u vezi sa tajkunom, on je jako moćan i drži pola grada. Jelena je tražila od tog tajkuna da se razvede, a on nije htio i zato ju je i ubio. Molim vas pomozite, molim vas, plašim se da će mi Zorana ubiti u zatvoru. Plašim se da ne bude da se sam ubio - izjavio otac Zorana Marjanovića, Vladimir, piše Kurir.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA