Savjeti

Ako vam muškarac u krevetu radi ovo, to je vaš čovjek!

08.02.2017 - 17:35 | Praktična žena >> Ljubav

Ako kraj sebe imate muškarca koji u seksu redovno radi navedene stvari, savjetujemo vam da ga ne puštate olako iz kreveta i iz života. 

Ovo su znakovi da je vaš partner najbolji kojeg ste ikada imale, bez pretjerivanja.

Uvijek se brine da prve doživite orgazam, a kada se to dogodi, onda je to poput erotične scene iz romantične drame koju volite, samo što je pravo i događa se upravo vama. 

Uslugu uvijek vraća uslugom. Tačnije, kada mu pružite oralni seks, on vam uvek 'uzvrati'. Da stvar bude još bolja, on se čak češće 'spušta dole' nego vi, pa vam tako vraća za sve one partnere koji to za vas nisu radili jer su bili sebični. 

On nikada ne ignoriše vaše erogene zone koje nisu vagina. Osim toga, on tačno zna koji su to dijelovi tijela, čak i bez da ih je guglao pa je svjestan da su te erogene zone isto važne kao vagina, ako ne i važnije. 

S njim možete da isprobate nove stvari, jer se ne boji novotarija, a uz njega se osjećate toliko opušteno da mu možete reći svoje najblesavije seksualne fantazije bez da se osjećate smiješno. 

Obasipa vas kompliementima bez obzira na sve, bez obzira da li ste smršale ili ste se ugojile. 

Ljubi vas nakon oralnog seksa. Nije važno ko je bio akter, on samo zna da ste vas dvoje zajedno i da su tjelesne tečnosti dio dogovora. Ni jedan dio vašeg ili njegovog tijela nije mu odbojan. 

Kažete mu da je najbolji kojeg ste ikad imale i ne lažete. Zaista, zaista ne lažete. Toliko ne lažete da masturbirate dok razmišljate o njemu, a zajedno ste.