BIHAMK

Na graničnim prijelazima zadržavanja trenutno nisu duža od 30 minuta

28.09.2017 - 16:29 | Vijesti >> Bosna i Hercegovina
 

Danas i sutra od 08 do 18 sati zbog asfaltiranja obustavlja se saobraćaj na regionalnom putu R-460 Bukva-Srnice.  Za vrijeme obustave vozila saobraćaju alternativnim pravcem (Bukva-Srebrenik-Ormanica-Gradačac). 

Na magistralnom putu M-5 Sarajevo-Pale (Ljubogošta-Pale) u toku su radovi u tunelu Kalovita Brda, zbog čega je saobraćaj obustavljen i odvija se obilaznicom u neposrednoj blizini. 

Od ostalih puteva sa aktuelnim radovima izdvajaju se magistralni put M-17 lokalitete Donji Hadžići, Drivuša i Konjic (kod mosta), kao i regionalne puteve R-469 Živinice-Međaš i R-461 Srebrenik-Donja Orahovica.

Upozorava se na mjestimično vlažan kolovoz, kao i učestale odrone, te se preporučuje opreznija vožnja. 

Na graničnim prijelazima zadržavanja trenutno nisu duža od 30 minuta. Zbog radova u Hrvatskoj sužen je kolovoz na GP Stara Gradiška-Bosanska Gradiška, tako da se na ovom prijelazu tokom dana može očekivati sporije saobraćanje, saopćeno je iz BIHAMK-a.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!