Pred vama je 6 BOJA ruževa! Samo jedan od njih otkriva pravu ISTINU o vama!

15.10.2017 - 10:02 | Praktična žena
 

Mislite da boja koja vam se najviše sviđa na usnama ne može reći mnogo toga o vama. Varate se, baš ona može reći mnogo toga o vašoj unutrašnjoj ljepoti.
 
Ruž za usne koji vam se sviđa može reći nešto o vašoj ličnosti i o vašoj unutrašnjoj ljepoti. Pogledajte sliku ispod i odaberite ruž za usne koji želite!
Svaka boja ima određeno značenje, što će otkriti nešto posebno o vama.

Ruž No.1
 
Živite život s lakoćom. Za vas, svaki pojedini zadatak je test koji će vam pokazati možete li mu se potpuno predati. To je jedini način da živite bez previše anksioznosti i pritiska. Preokrećete teške zadatke u zabavu i pristupate im inteligentno i sa željom.

Ruž No.2
 
Ako vam se sviđa ova boja ruža, to znači da ste osoba koja obično pristupa stvarima s bistrom glavom. Jasno vidite svoj cilj i nikad ga ne gubite iz vida.
Zahvaljujući vašoj posvećenosti postići ćete sve što želite da postignete. Ali nikada ne djelujte bez razmišljanja. Napravite malo vremena i procijenite situaciju. Tako ćete, napokon postići ono za čim stvarno žudite!

Ruž No.3
 
Odabir ove boje ruža za usne govori da puno razmišljate, a ponekad, to razmišljanje sprečava vas da vidite ugodne i jednostavne strane stvari. Ali ta skrivena želja se razvija i na kraju će vam pomoći da pronađete stabilnost između mudrosti i emocija. Imate sve što je potrebno da razbijete finu liniju između racionalnosti i emocionalnosti, a to će vam pomoći u svladavanju uspona i padova u vašem životu.


Ruž No.4
 
Imate mnogo nevidljivih talenata. Kreativna ste i maštovita osoba. Zbog svoje sposobnosti da se usredotočite možete snažno izraziti svoje mišljenje što rezultira uravnoteženim umom. Iskoristite ovu prednost, posebno u teškim situacijama, jer ste u stanju da ostanete mirni i zadržate bistru glavu čitavo vreme. Uvijek držite stvari pod kontrolom i raščišćavate stvari koje su vam bitne u životu.

Ruž No.5
 
Vi stvarima pristupate kvantitativno i s velikom energijom. Taktični ste, suptilni, saosećajni i tačno znate šta želite od života. Ipak, još uvijek morate da uložite napor da postignete svoj cilj. Vaša aktivna priroda čini vas hrabrima i obično dovršite ono što ste odlučili da učinite, jer u protivnom znate da kritikujete sebe. Ne postavljate za cilj nemoguće stvari, već se trudite da postignete ono što stvarno i možete.

Ruž No.6
 

Imate snažnu i prepoznatljivu ličnost. Odlučni ste, pokazujete veliku mentalnu snagu i imate snažnu vatru u vama koja se bori s toliko energije. Suočili ste se s nekim grubim stvarima u vašem životu, ali sada je sve iza vas. Imate sve što je potrebno da se izdignete is svega poput feniksa iz pepela.

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!