JEZIV NAPAD! UDARAO ŽENU MOTKOM, A ONDA JU JE NAPAO NOŽEM: Horor se odvijalo nasred ulice, a onda je naišao vojnik

07.11.2017 - 20:29 | Vijesti >> Region
 

Ministarstvo odbrane Srbije je pohvalilo starijeg vodnika Ivana Ristića jer je u nedjelju na vašaru u Pančevu spasao život jednoj napadnutoj ženi.
 

Ristić, komandir Streljačkog voda u 11. Pešadijskom bataljonu Prve brigade je "izlažući život oštrici noža iskazao svu odlučnost i hrabrost koje krase jednog pripadnika Vojske Srbije", piše u saopštenju Ministarstva.
 
Jedan muškarac je na vašaru, prekoputa kapije pančevačke kasarne "Stevica Jovanović" u kojoj Ristić radi, motkom udarao ženu po glavi, a potom ju je napao nožem.
 
Ristić je ispričao da je "spazio čovjeka kako svom silinom motkom udara ženu po glavi... Kad se motka polomila čovjek je iz automobila uzeo nešto i krenuo ponovo ka ženi koja je ležala. Primjetio sam da nož izbezumljeno zariva u tijelo žene. Sve se odvijalo u trenu... Neki ljudi su bili nezainteresovani, neki su bježali, okretali glavu od krvavog prizora. Niko nije pomagao ženi koja vrišti".
 
Ristić je pretrčao put i bacio se na napadača da bi mu oduzeo nož.
"Niko od građana nije prišao da mi pomogne. Srećom pritrčale su kolege Jovan Đokić i Goran Vasić. Uspjeli smo da mu oduzmemo nož ... Neko je pozvao hitnu pomoć i policiju", rekao je Ristić.
 
"Uniforma Vojske Srbije... obavezuje, ne preza pred opasnošću. Pa, ovo bi uradio svaki pripadnik moje jedinice, svaki pripadnik Vojske, bez dvoumljenja i ustezanja. Tako smo učeni", rekao je Ristić.
 
(Kurir

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA