NOVI DETALJI IZ JELENINOG ŽIVOTA: Kada sam je vidio na vratima pomislio sam OVOJ ŽENI MORAM POMOĆI!

08.11.2017 - 23:06 | Vijesti >> Region

Prijatelji Jelene Marjanović svjedoče o njenom životu sa Zoranom i otkrivaju da je Jelena 7 godišnjicu sa suprugom Zoranom koja im je padala 31. oktobra ove godine iščekivala sa strepnjom!
 
- Godišnjica im je padala 31. oktobra ove godine. Bila je svijesna da su ona i Zoran s godinama izloženi fizičkim i psihičkim promjenama i da te promjene brak čine nestabilnijim i mogu da povećaju mogućnost za razvod. Međutim, čak i kada je imala neki problem, izbjegavala je da priča o tome i trudila se da radi što više i tako ga prevaziđe - kaže Jelenin prijatelj i poslovni saradnik.

 
On navodi da se Jeca nikada nije odvajala od kćerkice i da je odlučila da se vrati na scenu kada je Jana imala četiri godine.
 
- Pozvala me je i rekla da želi sa mnom da sarađuje. Prihvatio sam da se vidimo, ali ne da bismo sarađivali, već da bih joj objasnio da od toga nema vajde i da estrada nije ista kao u vrijeme kada se ona pojavila. Ona i Zoran su me zvali u njihov studio u Borči, ali sam ja predložio da se nađemo u gradu. Čekao sam ih u jednom kafiću na Obilićevom vencu. Na vratima se pojavila Jeca sa malom Janom i Zoranom. Tu sliku nikada neću zaboraviti. Tog momenta u meni više nije postojalo ono „ne“ u vezi sa saradnjom koje sam htio da joj kažem. Rekao sam sebi: „Moram pomoći ovoj djevojci!” - kaže Jelenin prijatelj.

(Kurir)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA