ISTRAGA BRUTALNOG UBISTVA PJEVAČICE

VLADIMIR MARJANOVIĆ NA SVOJOJ FACEBOOK STRANICI OBJAVIO KO ĆE SPASITI NJEGOVOG SINA: Oni su ključni svjedoci!

09.11.2017 - 11:41 | Vijesti >> Region
 

Vladimir Marjanović na svojoj Facebook stranici objavio je kako su ključni svjedoci ubistva Jelene Marjanović misteriozni karatisti. 

Međutim, Vladimir Marjanović i Zorica Zoka Mitrović juče nisu htjeli da pričaju o toj objavi, niti da otkrivaju da li su zaista došli do novih svjedoka, koji su očevici zločina. Na insistiranje novinara da kažu da li zaista imaju nova saznanja i da li su advokatima Zorana Marjanovića saopštili njihova imena kako bi ih oni predložili tužilaštvu, rekli su kratko „da nemaju komentar”, piše Alo.rs.

Branioci Zorana Marjanovića i dalje sumnjaju da je njihovom klijentu napakovano hapšenje. Oni su saopštili da neće davati izjave dok se ne završi saslušanje svedoka, ali su na samom startu istrage posumnjali u dokaze na osnovu kojih je njihov klijent uhapšen i smješten iza rešetaka.

- Kada smo vidjeli da je jedan od predloženih svjedoka Zoranova pokojna tašta Zorica Krsmanović, mislili smo da je to najveći šok u slučaju. Međutim, ubrzo poslije toga su uslijedila nova iznenađenja. Poslije Zoranovog saslušanja branioci su, po Zakoniku o krivičnom postupku, stekli pravo da razgledaju spise i vide kojim dokazima raspolaže tužilaštvo, koje ga sumnjiči za teško ubistvo supruge. Čim smo podnijeli pismeni zahtjev da nam to odobre, zamjenica tužioca nam je saopštila da to ne može odmah da nam omogući. Spise smo prvi put razgledali devet dana poslije Zoranovog saslušanja, iako u zakonu piše da to treba učiniti odmah. Razlozi zbog kojih nam to nije bilo odobreno bili su najblaže rečeno šokantni. Zamenica nam je saopštila da listovi u predmetu nisu zalijepljeni i da se čeka da stigne nalaz i mišljenje patologa o povredama koje je Jelena imala, kao i o vremenu smrti - navode branioci petočlanog tima i ističu da su im ovi razlozi odmah podgrijali sumnje da dokazi protiv njihovog klijenta nisu čvrsti.

vladimir-marjanovic-05-ras-foto-masanori-josida-1000x0

- Pošto punih šest dana listovi nisu bili zalijepljeni, to je bio razlog zbog kojeg smo posumnjali da se dokazi pakuju! Čudno je što su nalaz i mišljenje patologa o nastanku povreda i vremenu smrti stigli godinu i po dana poslije tragičnog događaja. U slučajevima kada je neko ubijen, takav nalaz se radi odmah poslije događaja. Prvo se utvrđuju uzrok i vrijeme smrti. Oni punih godinu i po dana nisu utvrdili kada je Jelena Marjanović ubijena, što dodatno pojačava našu sumnju da se Zoranu Marjanoviću pakuje. Saslušanje prvih svjedoka počelo je 16. oktobra, tačnije mjesec dana poslije Zoranovog hapšenja, zbog čega se nameće pitanje da li je to vrijeme iskorišteno za podmetanje dokaza - kažu advokati.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA