ASTROLOGIJA

ONA JE NAJMURDIJA ŽENA HOROSKOPA: Nju niko ne može zavarati, a nije Škorpija!

13.11.2017 - 11:05 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

Stalno traži mudrost. Uvijek govori ono što misli i govori istinu. Vrlo je objetivna i ne dopušta da se u njene emocije upliću, to je Vodolija.

Nezavisna žena, vodolija svaki pokušaj da je ograničite ili zadržite provokacija je za bijeg. Trebale bi biti slobone. Nezavisnost nije samo njega želja već i njena sreća i dobrobit.

Njena hladna spoljašnjost skriva prijateljsko srce koje će pokušati pomoći svojim prijateljima na sve moguće načine. Voli kada su sretni i veseli te uvijek pokušavaju učiniti sve da bi se drugi osjećali dobro. Ne očekuje ništa zauzvrat. Jedino što je važno jeste da ne pokušava niko da je ogranični slobodu da bi mogla živjeti bez ikakvih obaveza.

Jednostavno, dopustite joj da bude slobodna.

Vodolija želi učiniti korisno u životu. Komunikacija s ljudima može joj pomoži da postane odličan, socijalni radnik, političar ili psiholog. Ona je progresivni mislioc i često utiče na stvaranje novih teorija i ideja. Vodolija traži mudrost stalno. Ona uvijek govori šta misli te govori istinu. Prilično je objektivna i ne dopušta da mu emocije zamute um. Ponekad može biti bolno i šokantno drugima da čuju istinu ali Vodolija će bez obzita na to reći.

Vodolija je vizionarski znak, neukrotiv i intelektualno neozavistan. Vodolija uvek sledi svoj put. Uvek traži intelektualnu stimulaciju i stalno otkriva nešto novo i formira nova mišljenja. Žene rođene u znaku Vodolije puni su paradoksa. Zanimaju ih potpuno suprotne stvari – žele biti sami, ali žele biti i u velikom društvu.

 

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!