OTKRIVENA PRAVA ISTINA O FILMU ‘SAM U KUĆI’: Evo zašto je Kevin ustvari ostao doma, a taj detalj mijenja sve…

14.11.2017 - 18:03 | Zanimljivosti
 

Neki kažu blagdanski klasik, drugima pada mrak na oči od samog spomena filma. No koliko god ga gledali, vjerojatno vam je promaknuo pravi razlog kako je obitelj McCallister uspjela zaboraviti osmogodišnjeg Kevina.

Iz filma se može pretpostaviti kako je kaotični početak dana brojne obitelji zaslužan za to što su na svoje blagdansko putovanje u Pariz krenuli bez Kevina. No čini se da je već večer prije bilo jasno da će Kevin ostati doma.
Korisnik Reddita je 27 godina od prvog prikazavanja filma Sam u kući uočio jedan detalj koji mijenja sve. Na Redditu je objavio sekvencu sa samog početka filma u kojem se vidi kako otac Peter baca paprinate ručnike kojima je pobrisao mlijeko (koje je prolio Kevin), a u košu je završila i Kevinova karta za avion.


“Uvijek sam mislio da je službenica na aerodromu krivo prebrojala njihove karte jer su se žurili”, jedan je od komentara na ovo otkriće.
Karta se u kadru pojavljuje vrlo kratko, a ovaj detalj, prema nekim redditovcima mijenja sve.

“Ajde da već jednom prestanemo s ovom farsom da gospodin McCallister ne zna što radi. Točno je znao što je napravio”, piše korisnik koji misli da je Peter namjerno ostavio Kevina doma jer nije želio da upropasti odmor cijeloj obitelji.
A neki su s tumačenjima otišli u krajnost.
“I onda je unajmio dvojicu pljačkaša kojima nije rekao da će Kevin biti kod kuće, nadajući se da će uspaničariti i onda ubiti Kevina”, piše Collectable Rat, prenosi Daily Mail.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!