MASIMO SAVIĆ

PJEVAČ OŠTRO OSUDIO REALITY PROGRAME: Osvrnuo se i na učešće njegove velike ljubavi iz mladosti u takvom programu!

06.12.2017 - 19:09 | Show

Kao i brojni drugi kultni muzičari koji su svoje karijere izgradili isključivo na kvalitetnim pjesmama, a nikada na skandalima i ispadima u javnosti, tako i hrvatski pjevač Masimo Savić spada u red onih koji javno oštro osuđuju rijaliti programe.
 

“Žao mi je što ljudi ponekad moraju da budu pokusni kunići u socijalnim studijama koje se zovu rijalitiji i vjerujem da su pod velikim pritiskom kada na to pristanu. Jednom sam bacio pogled na neki takav program, čuo psovke i uvrede i zaključio da je vrag odnio šalu. Ne pratim rijalitije“, iznio je svoj stav za “Gloriju” Savić.

bebi

U svom stilu, Masimo je bio krajnje odmjeren i kada mu je spomenuto da je njegova nekadašnja emotivna partnerica Bebi Dol učestvovala u brojnim TV formatima ovog tipa, kao što su “Farma” i “Dvor”…

“Čuo sam za to, ali, kao što rekoh, ne pratim rijalitije. Za muzičara je najveća sreća ako može da živi od svog talenta. Žao mi je kada to nije tako”, zaključio je pjevač.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!