EVO KAKO

Znate li da se SRČANI UDAR može predvidjeti čak i nekoliko mjeseci prije? Vaša KOSA vas upozorava

07.12.2017 - 18:22 | Porodica i zdravlje

Naše tijelo nam šalje signale u obliku upozorenja da se nešto dešava. 

Tako, naprimjer smatra se da da je bol u prsima rani znak srčanog udara. Iako, mnogi od onih koji su imali srčani udar zapravo nisu doživjeli bol u prsima.

Neki srčani udari mogu biti spori dok drugi se mogu dogoditi vrlo brzo, to ovisi o mnogo razloga. Neki ljudi ne idu u bolnicu zanemarujući druge manje poznate simptome. Vrlo je važno da potražite liječničku pomoć na vrijeme, dok nije prekasno.

Vaše tijelo vas upozorava o tome što će se dogoditi. Kosa vam može reći dosta. Evo kako: ako vaša kosa sadrži visoku razinu hormona kortizola možda želi reći da srčani udar dolazi.

Možete mjeriti razinu kortizola u krvi, slini i urinu, ali s kosom je drugačije. Rast kose može pokazati duži period povećane razine stresa.

Kardiovaskularni stručnjaci se slažu da postoje 4 simptoma srčanog udara. Prvi je bol u prsima, iako bol u prsima ne mora uvijek dovesti do srčanog udara. Drugi je znojenje i mučnina.

Treći je otežano disanje, a posljednji su želučani problemi.

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!