Srodna duša za vaš znak: Biku treba odana i romantična duša, Jarcu elegantna i intrigantna osoba!

17.12.2017 - 21:52 | Horoskop
 

Da li ste se ikada zapitali šta nas astrologija može naučiti o našim idealnim srodnim dušama?

Putem pažljive analize svog astrološkog znaka možete steći veće znanje o tome s kime ćete biti najkompatibilniji u ljubavi.
Bez odugovlačenja, ovdje su osobine i karakteristike koje bi svaki od astroloških znakova trebao tražiti kada traži svoju srodnu dušu! 

Ovan

Srodna duša Ovna: Samouvjeren pojedinac koji ga može pratiti.

Ovan je agresivno poduzetna osoba koja voli živjeti život u brzom tempu. Nemaju vremena za to da ih se sputava i treba im partner koji ih može pratiti.

Idealna srodna duša im je neko ko je samopouzdan, probitačan i ne boji se preuzeti velike rizike.

Potencijalne srodne duše: Ovan, Lav, Strijelac, Blizanci i Vodenjak

Bik

Srodna duša Bika: Odana i romantična osoba kojoj je on centar svijeta.

Pravoj osobi Bik će ostati vjeran do samog kraja. Međutim, oni trebaju nekoga ko može vratiti tu uslugu i recipročno pružiti njihov snažan osjećaj predanosti.

Njihova idealna srodna duša je neko kome se može vjerovati, ko je direktan i ko ne igra igre jer, iskreno, Bik nema vremena za to. Također vole romantične tipove koji mogu učiniti da se osjećaju kao da su jedina osoba na svijetu!

Potencijalne srodne duše: Rak, Jarac, Djevica i Ribe

Blizanci

Srodna duša Blizanca: neko s intelektom, smislom za humor i dovoljno različit da stvari budu zanimljive.

Blizanci znaju biti izbirljivi u vezi partnera tako da se možete osjećati posebnim ukoliko vas odaberu. Njihova idealna srodna duša je neko ko je duhovit, pametan i zanimljiv.

Pomaže ukoliko ste dovoljno različiti od Blizanca da osigurate da stvari nekad ne postanu iste i dosadne!

Potencijalne srodne duše: Lav, Vaga, Ovan i Vodenjak

Rak

Srodna duša Raka: inteligentna, pažljiva i senzualna duša s empatičnim srcem.

Rak ima veliko srce i puno ljubavi za dati… ali ako ih želite stvarno osvojiti morate moći uzvratiti istom mjerom. Oni trebaju nekog ko je dovoljno inteligentan da okupira njihov um, ali i također dovoljno pažljiv da se osjećaju posebnim i voljenim.

Nemaju vremena za sebičnost tako da njihov idealni partner također mora biti brižan i empatičan.

Potencijalne srodne duše: Škorpion, Bik, Ribe i Djevica

Lav

Srodna duša Lava: neko ko je samouvjeren, misteriozan i ko je sposoban održati uzbuđenje u odnosu.

Lava beznadno privlače samopouzdane, ali i misteriozne osobe. Žele nekog ko je spreman za avanturu i ko se ne boji izložiti se, ali i također nekoga ko je dovoljno intrigantan da ih drži u neizvjesnosti i veselju o tome što će se sljedeće dogoditi!

Djevica

Srodna duša Djevice: neko sofisticiran, kompleksan, ambiciozan i potpuno predan.

Srodna duša Djevice je neko kompleksan i sofisticiran poput luksuznog francuskog vina. Međutim, ta osoba također treba biti motivisana i ambiciozna, a ne neko ko samo leži po cijele dane i ne postiže apsolutno ništa.

Više od svega Djevica treba nekoga ko će biti predan vezi jednako kao i oni!

Potencijalne srodne duše: Škorpion, Jarac, Rak i Bik

Vaga

Srodna duša Vage: neko ko dobro izgleda, pametan i samouvjeren.

Vaga ima visoke standarde kada se radi o ljubavi i neće se zadovoljiti s nasumično odabranom osobom. Njihova srodna duša treba imati tri osobine: dobro izgleda, pametan je i samouvjeren.

Vole fizičku ljepotu, jer cijene estetiku. Vole inteligenciju jer su pametni i dosađuju im spori umovi. Cijene samouvjerenost jer vole nekoga ko zna što želi!

Potencijalne srodne duše: Blizanci, Vodenjak, Strijelac i Lav

Škorpion

Srodna duša Škorpiona: neko ko im predstavlja izazov i hrani se njihovom strašću.

Kada ste sa Škorpionom njihova ljubav je duboka, intenzivna i potpuno bezuslovna. Međutim, oni trebaju nekoga ko ih može izazvati i hraniti se njihovom vatrom. Njihova idealna srodna duša je neko dubok i maštovit ko misli i osjeća duboko, ali ko nužno ne otkriva sve svoje karte odjednom.

Vole malo misterije i intrige i privlači ih oštrouman humor!

Potencijalne srodne duše: Ribe, Djevica, Jarac i Rak

Strijelac

Srodna duša Strijelca: osoba otvorenog uma i slobodnog duha koja ih ne pokušava promijeniti.

Strijelci cijene svoju slobodu i neovisnost i ne treba im neko previše posesivan ko će im visjeti za vratom. Njihova idealna srodna duša je neko ko voli zabavu i pristupa životu otvorenog uma.

Ne vole beskrajna pravila i rutine niti im treba neko ko će ih pokušati promijeniti ili popraviti kao da su neki projekt. Njihova srodna duša će biti neko ko ih može izgraditi i koga mogu povesti na put … ne neko ko im želi srezati krila!

Potencijalne srodne duše: Lav, Vodenjak, Ovan i Vaga

Jarac

Srodna duša Jarca: elegantna i intrigantna duša sa stilom koja može okupirati njihov um i ostati vjerna do kraja.

Jarac se ne boji biti izbirljiv kada se radi o ljubavnicima, naročito kada dođe do potrage za nekim ko je materijal za “srodnu dušu”. Njihov idealan partner mora imati nešto elegancije i stila i biti ponosan na to što jeste.

Također bi trebali biti inteligentni i moći ih okupirati na dubok i smislen način. Ali iznad svega, trebali bi biti pouzdani i vjerni … Jarac treba nekoga na koga može računati!

Potencijalne srodne duše: Ribe, Bik, Djevica i Škorpion

Vodenjak

Srodna duša Vodenjaka: neko predan, ali ko voli zabavu, s uvrnutim smislom za humor i talentom za kuhanje!

Idealna srodna duša Vodenjaka će najvjerojatnije imati zabavnu i ekstrovertiranu ličnost i moraju biti raspoloženi za povremenu avanturu. Također ih strašno privlače osobe koje imaju uvrnuti smisao za humor i koje su oštroumne.

Ako ih možete nasmijati možete ih natjerati gotovo na sve. Ako znati kuhati, to je također veliki plus jer Vodenjak voli jesti!

Potencijalne srodne duše: Vaga, Ovan, Blizanci i Strijelac

Ribe

Srodna duša Riba: neko samouvjeren, kreativnog uma i neko ko je na njihovoj valnoj dužini.

Ribe žive u njihovom svijetu i nikad ne uzimaju život previše ozbiljno ni doslovno. Njihova idealna srodna duša je neko sa zdravom dozom samouvjerenosti, divljim i kreativnim umom i mogućnošću da misli nelinearno.

Najviše od svega treba im neko s kim se mogu povezati i komunicirati na dubok i smislen način.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!