Evo kako ćete prepoznati prijatelje, partnere i neprijatelje iz prošlog života

28.12.2017 - 23:58 | Porodica i zdravlje >> Zanimljivosti
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
 

Jeste li ikada imali osjećaj da nekoga poznajete cijeli život, a vidjeli ste ga prvi put u životu ili da ste se našli u situaciji s nekim neznancem za koju imate jak osjećaj kao da ste ju već proživjeli?

Prepoznat ćete ih ako obratite pažnju na ove stvari:
 
Postoji šansa da ste neke ljude znali i u prošlom životu, a da toga niste svjesni. To mogu biti bivši ljubavnici iz prošlosti, prijatelji, neprijatelji, članovi obitelji, netko koga ste povrijedili itd.

Po ovih 12 znakova prepoznat ćete nekoga iz prošlog života:

1. Momentalna prisnost – Prvi put ste nekoga vidjeli, počeli pričati i niste se mogli zaustaviti, teme su dolazile jedna za drugom, kao da se poznajete cijeli život. Osjećali ste se jako ugodno u društvu tog neznanca i poželjeli ste nastaviti druženje. Sami sebe ste iznenadili koliko intimnih stvari ste mu ispričali, što inače ne radite ako su neznanci u pitanju.

2. Momentalna odbojnost – Iako ste nekoga tek upoznali, osjetili ste trenutnu odbojnost prema njemu i koliko se god trudili dati mu šansu i ne suditi ga dok ga ne upoznate, i dalje vam je jako odbojan i negativan. Moguće je kako ste naišli na nekoga tko vam je u prošlom životu bio neprijatelj ili vam je nekako naudio.


 
3. Obuzima vas nemir – Baš svaki put nakon što nekoga sretnete ili ste u njegovoj blizini osjetite leptiriće u trbuhu, ali ne kao u zaljubljenosti već vas obuzima neki nemir. To bi se čak moglo događati i ako ste s nekim u ljubavnoj vezi, prisni ste, ali ipak se njega nikako ne možete skroz opustiti, kao da čekate da se nešto loše dogodi.

4. Volite iste stvari – Dijelite istu strast za iste stvari s nekime, volite istu hranu, sviđa vam se isti strani jezik ili kultura neke zemlje, uživate u istim oblicima relaksacije i slično. Moglo bi se raditi o nekome s kime ste dijelili sretne trenutke u prošlome životu. Na primjer, možda ste živjeli sretno i družili se upravo u državi koja vas oboje najviše privlači.

5. Odlično se nadopunjavate – Funkcionirate kao savršeno izrađen i nauljen zupčanik, bez ikakvih zastoja i problema. Na primjer, jedan počne rečenicu, a drugi je završi jer točno zna što je ovaj želio reći te ste više zajedno nego odvojeno i slično. To možete proživljavati i s ljudima koje ne znate dugo, možda s nekime na poslu.


 
6. Nečiji bijes je stalno na vama – Družite se ili susrećete s nekime tko kao da vas ne može smisliti, stalno prigovara, ništa što napravite nikad mu nije dobro, ponaša se konstantno kao da mu nešto dugujete i na nečemu morate biti zahvalni. Moglo bi se raditi o čovjeku s kojim imate neke nerazjašnjene situacije iz prošlog života, a da ni vi ni on niste toga svjesni.

7. Osjećaj krivnje – Imate li osjećaj kako dajete od sebe više nego od nekoga dobivate zauzvrat? Možda ste se upoznali nekoliko stotina godina ranije. Ako ste zajedno, vi uvijek imate neki osjećaj krivnje za koji se pokušavati iskupiti iako znate da mu ništa niste skrivili. Možda vam podsvijest govori kako ste mu učinili nešto nažao u prošlom životu i sad vas to kopka. To u sadašnjem životu mogu biti supružnik, dijete, kolega s posla, roditelj, brat, sestra, a u prošlom su vam bili netko drugi, možda susjed, neprijatelj…

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
 
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA