Ona je bivša ljubav Željka Joksimovića i velika zvijezda 90-ih godina: NESTALA JE SA EKRANA, A DANAS IZGLEDA OVAKO

03.01.2018 - 15:55 | Show
 

Devedesete godine je, po pitanju muzičke scene u regionu, sigurno među ostalim obilježila je i Ceca Slavković.

U to vrijeme zabavljala se i s pjevačem Željkom Jaksimovićem, ali publika je uvijek više pažnje obraćala na njene pjesme.

Ona je praktično tvorac etno-pop talasa, a njene pjesme se i dalje rado slušaju. Ipak, Ceca je riješila da se oprosti od estrade, iz nepoznatih razloga, a oni kojima nedostaje mogu da je nađu na klupskim svirkama gdje je i dalje aktivna.

cecaa

– Ako hoćete da znate šta je u mom životu bilo posljednje što sam očekivala, to je svakako medijska pažnja i estradno eksponiranje. Ako pitate da li sam uživala u tome što sam se redovno pojavljivala u medijima – nisam. Želim li da se vratim na estradu – ne želim; da li ću se jednog dana vratiti – ko zna. Rekla bih da to ne treba da radim u ovim godinama. Ono što mi nedostaje jesu mnogi divni ljudi koje sam upoznala dok sam živjela kao javna ličnost. I danas ih viđam, ali ne ispred, već iza kamere – objasnila je Ceca svojevremeno svoju odluku.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA