BANJA LUKA

Govedarica: Još jedno besramno pljačkanje naroda

03.01.2018 - 17:01 | Vijesti >> Bosna i Hercegovina
Autor: Fena

Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Vukota Govedarica istakao je danas da je  prevoženje folk zvijezde Svetlane Cece Ražnatović helikopterom Helikopterskog servisa Republike Srpske na privatnu novogodišnju žurku u Banja Luku "još jedno besramno pljačkanje naroda". 

-Ako znamo da avion RS-a razvozi nepoznate putnike po grčkom i hrvatskom primorju i ako znamo da helikopter RS-a vozi visoke funkcionere SNSD-a širom Republike Srpske u vremenu predizbornih kampanja,  zar nekoga čudi što građani RS-a plaćaju čak i Cecin dolazak u Banju Luku - istakao je Govedarica.

Podsjeća da je Narodna skupština RS-a u aprilu prošle godine dala saglasnost za kupovinu novog helikoptera vrijednog 9,4 miliona KM. Iz Vlade RS-a, dodaje on, tada su ukazivali da je taj helikopter neophodan za policijske i medicinske svrhe, ali i za prevoz zvaničnika. 

-Da nije Ceca kandidat za novog ministra unutrašnjih poslova ili za direktora UKC RS? Ili je ona zvaničnik RS-a? Ona je u Banju Luku dolazila zbog privatne zabave i ne postoji ni jedan razlog zbog kojeg bi Vlada RS-a slala helikopter po nju. Ovo je još jedno besramno pljačkanje naroda – kazao je Govedarica. 

Podsjetio i „na mnogobrojne afere koje se godinama vežu za Helikopterski servis i njegovog direktora Bobana Kusturića“.

-Poštujem svačiji humanitarni rad pa i gospođe Ražnatović, ali to ne znači da se humanost na takav način može tretirati – istakao je Govedarica reagujući na informaciju iz medija da je srpska pjevačica uplatila pet hiljada eura Fondu solidarnosti.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA