OSLOBOĐENA OPTUŽBI

Slavna glumica oslobođena optužbi za smrt 21-godišnjaka koji se utopio u njenom bazenu

04.01.2018 - 16:07 | Show
 

Roditelji 21-godišnjeg Edenilsona Stevena Vallea, koji se 2015. utopio u bazenu vile Demi Moore, tužili su prošle godine slavnu glumicu tvrdeći da je ona odgovorna za njegovu smrt. 

Međutim, Demi se uspjela nagoditi s obitelji Valle te je tužba odbačena. Nije poznato je li Moore platila kakvu odštetu. 

Tragedija se dogodila u maju 2015. na tulumu koji je organizirao jedan od Deminih zaposlenika dok je ona bila na putu. Edenilsonvi roditelji, Jorge i Maria, tužili su vlasnika vile koju je Moore unajmljivala, čovjeka koji je organizirao zabavu, ali i samu glumicu, piše tabloid.hr.

Smatrali su da ona snosi odgovornost jer bazen nije imao oznake dubine. Tvrdili su i da dekorativno kamenje koje se nalazi po rubu bazena smeta plivačima, kao i da su faktori koji su odigrali ulogu u smrti njihovog sina bili alkohol i previsoka temperatura vode u bazenu. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!