"Mi smo sve to krijumčarili" Šaban je svojim izjavama zasmijao cijeli studio! PJEVAČ SE PRISJETIO DJETINJSTVA

07.01.2018 - 18:02 | Show
 

Popularni pjevač Šaban Šaulić je otkrio javnosti da je Božić u vrijeme kada je on bio dijete izgledao potpuno drugačije. Svojim anegdotama zasmijao je sve.
Naime, foler je nasmijao cijeli studio kada je u emisiji otkrio šta je radio u mladosti.
 
"Mi smo sve to krijumčarili, nije bilo ničeg nedostupnog. Sve smo mi to znali da namjestimo, izrežiramo, tako da nije bilo nekih problema. Sjećam se kao klinac da su mi otac i majka obično poklanjali neku garderobu, tako da smo se tad ponavljali. I kad sam bio klinac, uvijek sam bio položajnik kod strica, bila je tu neka prangija i ona kad se čuje, zna se da si stigao. Svake godine ja slavim ali u društvu mojih drugara, tako da žensko nema da bude", rekao je Šaban kod Lee Kiš.

Njegova kćerka Ilda Šaulić dodala je kako oni porodično slave ovaj najradosniji hrišćanski praznik:
 
"Tata uvijek ima tu svoju ekipu, večernju, a ujutru se svi okupimo, imamo položajnika, to je Luka ili Una, zajedno ručamo, a onda tata bude sa svojom izabranom ekipom", dodala je Ilda.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA