Pronađeno tijelo Aldina Mulića na ušću Miljacke u Bosnu: Okončana velika potraga!

08.01.2018 - 14:24 | Vijesti >> Crna hronika

U poslijepodnevnim satima na ušću rijeke Miljacke u Bosnu, pronađeno je beživotno tijelo Aldina Mulića, za medije je povrdio brat nastradalog Mulića.

 Nezvanične su informacije da su Aldinovo tijelo pronašli brat i njegovi prijatelji.

Na ovaj način okončana je velika i opsežna potraga za tijelima dvojice mladića, koji su nestali u Sarajevu, a za kojima je prethodnih dana tragalo više od 1.000 ljudi. Potraga se odvijala na području od sarajevskog naselja Dolac-Malta, gdje su mladići nestali, pa sve do granica BiH s Hrvatskom, a pretražene su rijeke Miljacka, Bosna, Lašva i Sava.

Podsjećamo, nakon nestanka dvojice mladića, prvo tijelo pronađeno na području naselja Čekrekčije u općini Visoko, a vrlo brzo potvrđeno je da je riječ o nestalom Irhanu Foči. Nakon toga, na području BiH organizirana je najveća potraga za nestalim u historiji.

Podsjetimo, mladići su nestali u nabujaloj Miljacki između 12. i 13. decembra oko 2.30 sati. Pet sati nakon toga, dolaskom dana, počela je velika potraga, koja je trajala 13 dana i u kojoj su učestvovale brojne spasilačke ekipe i dobrovoljci iz cijelog BiH.

 

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!