SJEĆATE LI IH SE

Šta se desilo sa glumcima iz poznate serije VIZA ZA BUDUĆNOST: Pogledajte kako danas izgledaju (VIDEO)

12.01.2018 - 20:52 | Show

Viza za budućnost’ bosanskohercegovačka serija produkcijske kuće Mebius film. Emitovanje je započelo u oktobru 2002. godine na FTV-u. Serija je tokom emitovanja zabilježila veliku gledanost.

Svima poznata serija u kojoj ste sigurno uživali, a i danas rado pogledamo po koju epizodu. U njoj je prikazana porodica bošnjaka koja živi u stanu srpske porodice Golijanin, koja je izbjegla tokom rata u Norvešku jer je njihov stan uništen u ratu.

 

Drama nastaje kada se srpska porodica zbog nostalgije vrati u Sarajevo i odluči živjeti u svom stanu.

Porodica Husika, koje predvodi Alma i njen suprug uvijek potlačeni Suad i njegova punica Mubera i troje djece, ne žene napustiti stan dok ne dobiju novi također ne namjeravaju pustiti Golijanine u stan.

U drugoj sezoni počinje zajednički život Husika i Golijana. Dogovorili su se oko podjele stana, međutim ne mogu se dogovoriti kome ide spavaća soba.

Od tada glumačka scena je stala bez velikog Ljubiše Samardžića (Milana), a u nastavku pogledajte kako ostali likovi izgledaju danas:

 

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!