NIJE ČEKALA: Evo koga je Ana Sević uselila u stan odmah nakon pucanja braka! A OD DARKA NI GLASA!

12.01.2018 - 22:36 | Show

Poslije svih skandala oko Darka Lazića, Ane Sević i njihovog navodnog razvoda, kod njih su se, prema pisanju Kurira, desile velike promene.

U stan u kojem je doskora živjela s mužem Ana je uselila majku, koja joj pravi društvo i pomaže da preboli težak period. Komšije Sevićeve kažu da pjevačicu svakodnevno viđaju u zgradi, i da im ne djeluje nimalo zabrinuto.

Sa druge strane, međutim, oni poručuju da od Darka nema ni traga ni glasa. On je božićne praznike, navodno, proveo u rodnom Brestaču i tada im je, prema njihovom kazivanju, i saopštio da se razvodi od supruge.

 

Blic dodaje da su advokati pjevača dogovorili datum za narednu sedmicu kad će se dogovoriti o sporazumnom raskidu braka i podjeli imovine.

- Kako Darko ima veliki broj nastupa koji su unaprijed zakazani, nije se do sada ukazala prilika da se on i Ana sastanu sa advokatima i dogovore o detaljima razvoda. Obe strane su zainteresovane da to bude sporazumno, ali ukoliko neko od njih ne pristane na uslove onog drugog, slučaj može da završi i na sudu - navodi izvor dnevnog lista.

On dodaje:

- Stan u kojem su živjeli Darko je svakako kupio na njeno ime, tako da će joj tu nekretninu ostaviti da živi sa njihovom ćerkom Lorenom, dok će ostale detalje utvrditi na sastanku sa advokatima.

(srbijadanas.com)

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!