ŠTA REĆI?

VJENČANJE IZ PAKLA: Mladoženja je zamolio svatove da ustanu i okrenu tanjire, ONDA OTKRIO JEZIVU ISTINU O MLADENKI!

13.01.2018 - 17:26 | Zanimljivosti >> Čudne priče

Vjenčanje bi trebalo da bude najljepši trenutak u životu jednog zaljubljenog para.

S druge strane, ako ste na mjestu mlade koja je u vrijeme dok je bila vjerena za svog izabranika spavala sa osmoricom momaka i potom ih mrtva hladna pozvala na vjenčanje.

Cijelu priču ispričao je svjedok sa vjenčanja, a priča se odvija u Velikoj Britaniji. Momak po imenu Šon izneo je sve prljave detalje.

- Mladoženja je ustao i rekao svima da ustanu. Svatovi su ustali, a onda im je rekao da okrenu svoje tanjire. “Ako na tanjiru imate crvenu tačkicu, nastavite da stojite”, rekao je mladoženja. Nakon ovog obrta, osmorica momaka ostala su da stoje – priča Šon u emisiji. Svi su mislili da je u pitanju igra, a onda je uslijedilo mladoženjino objašnjenje.

- Dame i gospodo, ovo su muškarci koji su spavali sa mojom ženom dok smo bili vjereni. Ovog trenutka idem da tražim poništenje braka – rekao je mladoženja i išetao.

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!