NEKI SU ČAK KUPILI I KNJIGE ZA OSMI RAZRED! POLA ESTRADE NEPISMENO: Niko ne može da vjeruje koliko razreda ima Prijovićka i Vesna Zmijanac

17.01.2018 - 21:15 | Show
 

Jelena Karleuša bila je, prema riječima njenih profesora, najgora učenica, ali je barem uspjela da nekako završi srednju školu, za razliku od koleginica Aleksandre Prijović i Vesne Zmijanac, koje imaju samo osam razreda!

Kako je Kurir Stars juče ekskluzivno otkrio, „mala od skandala“ zadavala je glavobolje profesorima, koji su jedva čekali da joj vide leđa. Jelena je završila srednju školu, ali tek iz trećeg pokušaja (upisala je Zemunsku gimnaziju, zatim je prešla u Politehničku školu, i na kraju je, kao vanredni đak, završila Turističku). Tako se Jeca može pohvaliti diplomom, za razliku od Prije i Zmije, koje su napustile srednju školu i posvetile se pjevanju.

Kako saznajemo, Brenina snajka planira da se uskoro ponovo posveti učenju i konačno položi maturski.
- Aleksandra Prijović je u našoj školi završila tri razreda, ostao joj je još jedan. Nedavno je bila kod nas, uzela je svoja dokumenta i tada nam je rekla da planira da završi školu do kraja, ali nam nije kazala gdje i kad - kažu za Kurir iz Druge srednje škole u Belom Manastiru, gdje je Prija nekada živjela.

Pjevačica je još prije tri godine javno obećala da će se doškolovati.
- Mnogo radim, ali ću uskoro i to riješiti - izjavila je Aleksandra.
I njena starija koleginica Vesna Zmijanac prekinula je srednju školu, ali ona nikad nije namjeravala da se vrati učenju. Ipak, prije nego što je zakoračila na estradu, pjevačica je završila tromjesečni kurs za daktilografa, koji je u to vrijeme bio veoma popularan!

Karijera im bila preča od škole
OSNOVCI ZORICA, ZLATA, LJUBA, ERA...

Pored Prije i Vesne, osnovnu školu imaju i Ljuba Aličić, Era Ojdanić, Zorica Marković, Zlata Petrović... Šerif Konjević na pitanje koliko ima od škole odgovara „dvanaest kilometara“, ali on tvrdi da je kasnije vanredno završio srednju ugostiteljsku. Na ovom spisku je i Hasan Dudić, a dugo se pričalo i da Dara Bubamara nema srednje obrazovanje.

Vesna možda nije voljela matematiku, ali jeste nastavnika koji joj je predavao taj predmet!
- Prvi sek*ualni odnos imala sam sa svojim nastavnikom matematike, svojom tajnom ljubavlju. Iako sam bila maloljetna, izgledala sam starije za svoje godine. Šminka i garderoba doprinjele su da se moje već oformljeno tijelo još bolje istakne. Razlika u godinama nije mi predstavljala smetnju. Imponovalo mi je to što mi jedan odrastao muškarac sa autoritetom nastavnika poklanja pažnju i posvećuje vrijeme. Vodili smo ljubav pored Ibra, kod korzoa - rekla je pjevačica prošle godine.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!