GENIJALNO!

IMATE PROBLEM SA PARKIRANJEM? Poslije ovog MAJSTORSKOG poteza te muke će biti PROŠLOST! (VIDEO)

18.01.2018 - 20:15 | Sport >> Automoto

William Liddiard predstavio je svoj novi izum - unikatni set autoguma koje omogućavaju da se njegova "Toyota Echo" kreće u svim smerovima, a može napraviti i puni krug na mjestu.

On je postavio na internet video u kojem se njegov automobil "Toyota Echo" uz pomoć novih guma, okreće u mjestu za 360 stepeni. Mnogi su odmah rekli da se radi o lažnom snimku, ali se čini kako je cijela stvar zaista autentična i istinita.

Gume na njegovom automobilu su samo prototip, a William se sada nada kako će mu ovaj viralni video na društvenim mrežama pomoći, te da će neko sponzorisati i uložiti novac u njegov izum kako bi se ove gume mogle pronaći na tržištu.

- Ove gume, kakvih nema nigdje u svijetu, su snažnije, brže i lakše su za upravljanje. Imaju sastav kao i obične gume, ali sa njima možete voziti u svim smjerovima. I okrenuti se na mjestu, ako je to potrebno - ističe William.

(novi.ba/srbijadanas.com)

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!