FACEBOOK PREVARE: Ako kliknete na OVE LINKOVE pokupiti ćete viruse!

25.01.2018 - 16:49 | Tech
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
 

Antivirus kompanija “Bitdefender” napravila je top-listu najčešćih prevara na Facebook-u. Na listi su se našle sada već čuvene prevare “ko mi je pogledao profil”, i kako promijeniti temu Facebook-a, ali i dosta drugih.

Pomenuta kompanija je objavila top-listu najpopularnijih Facebook prevara, a lažna aplikacija koja obećava da ćete saznati ko vam je pogledao profil nalazi se na prvom mjestu, sa čak 30, 2 odsto. Klik na bilo koji od ovih linkova automatski vas preusmjerava na eksterni sajt, koji će na vaš računar pokušati da instalira virus.

Ovo su najčešće prevare na Facebook-u: Ukupan broj pregleda profila, Promjena boje Facebook-a, Besplatne stvari – 2,41 odsto. Provjerite da li vas je neki prijatelj izbrisao sa liste kontakata – 2,27 odsto,  Pogledajte listu deset osoba koje su najčešće gledale vaš profil, Saznajte kako vidjeti ko je pregledao vaš profil – 1,55 odsto.

Jeste li nekada ''nasjeli'' na neke od njih?

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
 
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA